Reial Madrid

Pepe estarà un mes de baixa per un trencament muscular al soli de la cama esquerra

A José Mourinho se li acumulen els problemes per afrontar la perillosa visita del Vila-real al Bernabéu. A la baixa ja coneguda d'Higuaín, que haurà de passar pel quiròfan per una hèrnia discal, aquest divendres s'hi ha sumat la de Pepe. El central portuguès, una peça bàsica en els esquemes del tècnic madridista, estarà com a mínim un mes apartat dels terrenys de joc per un trencament muscular de grau dos en el soli de la cama esquerra. Pepe es va lesionar en l'intranscendent partit de Copa contra el Llevant després d'entrar en el lloc del seu compatriota Ricardo Carvalho. Precisament els blancs, després d'encaixar la segona derrota de l'era Mourinho, han entrenat a porta tancada per preparar el duel de diumenge contra el submarí groc.

Actualitzat
Unes hores després de la intranscendent derrota contra el Llevant en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Llevant, la segona de l'era Mourinho a la banqueta blanca, el Madrid s'ha tornat a entrenar a porta tancada per preparar la visita del Vila-real al Bernabéu. Els blancs volen recuperar el més aviat possible el xip de la Lliga per afrontar un duel decisiu contra el tercer classificat. El receptor dels Cincinatti Bengals de la NFL Chad Ochocinco, amic de Cristiano Ronaldo, ha presenciat la sessió a Valdebebas i ha conegut els jugadors i també el mateix Mourinho.

Tot i això, la gran preocupació del tècnic portuguès és suplir la baixa de Pepe, que estarà un mes de baixa per un trencament muscular al soli de la cama esquerra. El central s'uneix a la baixa d'un altre titular com Gonzalo Higuaín, que ja sap que haurà de passar pel quiròfan per recuperar-se d'una hèrnia discal. Sense dos titulars indiscutibles, l'argentí Ezequiel Garay, una de les opcions per fer parella de centrals amb Ricardo Carvalho, ha elogiat el bon joc del Vila-real. "És un equip que està molt ben ordenat i sempre s'ha caracteritzat per jugar molt bé al futbol", ha comentat Garay.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut