Madrid

Higuaín confia tornar a jugar abans que s'acabi la temporada

L'argentí Gonzalo Higuaín, que ha arribat avui a Madrid procedent de Chicago, s'ha mostrat esperançat de poder jugar amb el seu equip abans que acabi la temporada. Després de ser operat d'una hèrnia discal, el davanter argentí ha explicat que no sap exactament quan estarà llest per al seu equip, "són terminis benvolguts els que m'han donat, però mana el meu cos, la meva recuperació. L'important és que estic molt bé ara, i la meva intenció és jugar abans que s'acabi la temporada", ha assenyalat.

Actualitzat
El davanter el van operar el dia 11 a l'hospital Northwestern Memorial de Chicago, a mans del cirurgià nord-americà Richard Fessler. "Estic content, amb això arreglat ja es veu tot millor", ha manifestat Higuaín. "Tot ha anat com esperàvem, segueix pel bon camí, i se me n'ha anat tot el dolor de la cama que no em permetia jugar, i ara comença el compte enrere per tornar".

El jugador, peça clau de l'esquema del tècnic portuguès José Mourinho, s'ha mostrat "totalment confiat" que pot tornar abans dels terminis previstos, "però mana el cos", ha apuntat. Sobre els rumors del retorn a l'equip de l'holandès Ruud van Nistelrooy, precisament per suplir-lo mentre estigui de baixa l'argentí, Higuaín ha comentat: "És un gran jugador, he jugat amb ell, i la veritat és que em va ajudar molt. Vaig poder guanyar una Lliga amb ell i va ser un gran suport per a mi, com tots els que van ser aquí. Però en el meu cas estic content, feliç, i el que em queda és seguir en aquesta línia".

També s'ha referit al tècnic José Mourinho, que dimecres es va mostrar dubitatiu sobre la seva permanència al Madrid. "La nostra intenció, i m'imagino que la de la directiva també, és que segueixi. Estem contents amb ell, i això acaba de començar. No es pot fer una valoració. Ja veurem al juny què passa, però la nostra intenció és que es quedi", ha dit.

Higuaín ha expressat la seva alegria pel suport dels seus companys d'equip durant aquests mesos. "Molta felicitat, ha estat un suport molt gran. Estic en procés de rehabilitació i el temps indefinit de baixa és dur. La veritat és que estic patint perquè estimo aquest esport, estimo jugar. L'important ara és recuperar-me al cent per cent. La salut és el primer. Però va tot per bon camí, que és l'important", ha dit.
Anar al contingut