Segona

El Girona presenta el migcampista argentí Emmanuel Adrian Biancucchi, el cosí de Messi

El Girona ha presentat aquest dimarts el seu últim reforç. Es diu Emmanuel Adrian Biancucchi, no diu gran cosa, però tot canvia si diem el nom del seu cosí: Leo Messi. La mare del crac blaugrana i la de Biancucchi són germanes. El nou jugador gironí té 22 anys i va néixer, com Messi, a la ciutat argentina de Rosario. És migcampista i no ocuparà plaça d'extracomunitari, perquè té passaport italià. Format al Newell's Old Boys, el seu últim equip va ser el Munic 1860 alemany. Sense club des de l'inici de la temporada, havia estat a prova amb el Cesena italià, però finalment ha estat el Girona qui l'ha fitxat.

Actualitzat
El director esportiu del Girona, Xavi Julià, ha reconegut que el fitxatge havia estat decisió del club, pel seu interès mediàtic, però que el cos tècnic hi ha estat d'acord.

Les paraules de Gerard porten cua

Pel que fa al cas Gerard, el president del Girona, Ramon Vilaró, ha explicat, en l'acte de presentació de Biancucchi, que s'ha reunit amb l'encara capità de la plantilla. Segons Vilaró, han acostat posicions, sobretot de cara a rescindir l'any de contracte que Gerard té amb el Girona. Sense descartar que encara es pugui arribar a un acord perquè Gerard marxi abans, Vilaró diu que hi ha moltes possibilitats que el jugador es mantingui a la plantilla fins al final d'aquesta temporada i que després quedi lligat al club amb algun altre càrrec.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut