Fórmula 1

El Ferrari de Massa s'atura després de dotze voltes per una fuita d'oli al motor de l'F150

Sembla que Ferrari segueix estimant més Fernando Alonso que no Felipe Massa. Després que l'asturià marxés ahir de València amb el millor temps de la pretemporada, Felipe Massa ha agafat el testimoni aquest matí. Doncs bé, el brasiler només ha durat 12 voltes al circuit de Xest. Una fumera ha encès les alarmes al box del "cavallino rampante". Els mecànics han detectat una fuita d'oli al motor de l'F150, però confien que el monoplaça pugui rodar novament a la tarda. D'aquesta manera, Massa podrà familiaritzar-se amb les novetats que presenta el cotxe.

Actualitzat
El Ferrari F150 que avui pilotava el brasiler Felipe Massa s'ha aturat sobre la pista del circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo, quan només es complien 36 minuts de la sessió d'entrenaments, en què havia completat 12 voltes. Quan el pilot brasiler afrontava la tretzena volta, del monoplaça de l'escuderia italiana ha començat a sortir-ne fum blanc, cosa que ha motivat que el cotxe es quedés parat sobre l'asfalt i hagi hagut de ser retirat per la grua del circuit.

Avui era la primera vegada que Massa es posava al volant de l'F150 a Xest, després que durant les dues primeres sessions d'entrenaments d'aquesta setmana a València fos Fernando Alonso l'encarregat de pilotar el monoplaça.

Precisament, Alonso, que entre dimarts i dimecres va fer 206 voltes al traçat valencià, va destacar la fiabilitat de l'F150. L'incident de Massa, que ha estat la primera bandera vermella del dia, ha estat a les 9.36. Aquesta tarda els enginyers de Ferrari intentaran retornar el cotxe a la pista en la tercera i última sessió d'entrenaments de pretemporada que acull el circuit de Xest (València).
Anar al contingut