NBA

Gasol assegura que si l'NBA s'aturés la seva primera opció seria fitxar pel Regal Barça

Pau Gasol ha reconegut en una entrevista al programa "El club de la mitjanit" de Catalunya Ràdio que si l'any que ve la temporada de l'NBA és més curta la seva primera opció seria fitxar pel Regal Barça. Des de fa uns mesos l'NBA i el col·lectiu de jugadors negocien un nou conveni i no es descarta la paralització de la competició. En cas d'arribar a aquesta situació límit, el pivot de Sant Boi ha confirmat que la seva prioritat seria tornar al club blaugrana. Gasol també ha negat qualsevol mala relació amb l'estrella dels Lakers Kobe Bryant, i diu que espera veure ben aviat Ricky Rubio a la millor lliga del món.

Actualitzat
Pau Gasol ho té clar. Si a l'NBA no arriben a un acord amb la patronal el pròxim any, el Regal Barça serà la seva primera opció en cas de tornar a Europa. La batalla que mantenen els jugadors i l'NBA en la negociació per un nou conveni col·lectiu podria frenar l'inici de la competició, i des d'Europa estan molt atents a qualsevol possible moviment. És per això que, en cas que la competició es paralitzi, Gasol tindria com a prioritat absoluta tornar al Regal Barça, tal com ha confirmat en unes declaracions al programa "El club de la mitjanit" de Catalunya Ràdio.

"És una opció, sens dubte. No ho descarto gens perquè tampoc se sap fins quan hi haurà aquest tancament patronal. Si passa, vas a jugar a un altre lloc, i en el cas que hagi d'anar a Europa, la meva primera prioritat seria el Barça, esclar", va assegurar.

El principal escull entre les franquícies de l'NBA i els jugadors resideix en l'estructura de salaris i, a dia d'avui, es mantenen les negociacions entre el sindicat de jugadors i la patronal, ja que el conveni expira el pròxim 30 de juny.

Gasol va negar tenir una mala relació amb l'estrella dels Lakers Kobe Bryant i també es va referir a la possible arribada de Ricky Rubio a l'NBA. Es va mostrar convençut de les possibilitats del base del Masnou: "M'agradaria veure'l per aquí perquè és un gran repte i crec que ho faria bé".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut