Futbol

La COPE demana disculpes al Barça i al València i nega que "insinués" que els seus futbolistes es dopaven

La cadena COPE ha demanat disculpes al Barcelona i al València per la informació difosa durant el programa "El partido de las doce" sobre la intenció del Reial Madrid de demanar a la RFEF que es realitzin controls antidopatge més rigorosos a la Lliga. "En el context de la informació, i de la tertúlia, van ser citats els clubs València CF i FC Barcelona", destaca la COPE en un comunicat oficial, en què afirma que "mai ha posat, ni posarà en dubte, els èxits esportius d'aquests clubs, ni el comportament dels seus serveis mèdics; ni, per descomptat, l'honestedat dels seus futbolistes".

Actualitzat
També assenyala que la "redacció d'esports va considerar de gran rellevància el fet que el Reial Madrid pensés sol·licitar uns controls antidopatge més rigorosos i va voler que els seus oients fossin els primers a conèixer la notícia". "Cap altra intenció que col·laborar a estendre qualsevol ombra de sospita sobre cap equip espanyol", subratlla l'emissora en el seu comunicat.

"Davant la possibilitat que es vulgui vincular la nostra informació amb qualsevol interès a perjudicar o difamar els citats clubs, la Cadena Cope demana disculpes al FC Barcelona i al València CF, i a tots els seguidors dels dos clubs, si algú ha pogut interpretar l'esmentada informació d'aquesta manera", afegeix. "I oferim els nostres micròfons als representants de les dues institucions per a qualsevol aclariment que estimin convenient", ressalta la COPE.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut