Barça

El blaugrana Éric Abidal passarà demà dijous pel quiròfan per operar-se d'un tumor al fetge

Al jugador del Barça Éric Abidal li han detectat un tumor al fetge i l'operarà demà dijous a les quatre de la tarda a BarnaClinic, del grup Hospital Clínic, el doctor Josep Fuster Obregon. El motiu d'avançar la intervenció és que BarnaClinic ha pogut reorganitzar la seva agenda de quiròfans. Per desig exprés del jugador, el Barça ha demanat el màxim respecte al dret a la seva privacitat. La notícia ha estat tota una sorpresa, ja que no havia transcendit que el jugador tingués cap mena de problema. Fins i tot va jugar diumenge al seu nivell habitual en el partit al camp del Sevilla. Aprofitant els dos dies de descans de què ha gaudit la plantilla, alguns futbolistes han passat una revisió mèdica rutinària, en la qual han detectat el tumor a Abidal.

Actualitzat
Ahir dimarts ho va fer públic el club, en un comunicat en què explica la detecció d'aquest tumor en una revisió rutinària, aprofitant els dos dies de descans que va tenir la plantilla després del partit de diumenge davant del Sevilla. Abidal serà operat demà dijous i serà després de la intervenció quan se sabrà el grau i la naturalesa d'aquesta tumoració.

Mostres de suport de tot el món del futbol

Molts jugadors, integrants del futbol espanyol i d'altres lligues han mostrat, immediatament, el suport incondicional i l'afecte al defensa francès del Barcelona, com també aficionats del futbol de tot el món. Les xarxes socials han estat el camí utilitzat pels futbolistes per expressar la seva solidaritat amb Abidal. La notícia es va fer pública a través de Twitter. "Força per al partit més difícil que hauràs de guanyar", ha estat un dels milers de missatges que han arribat des d'aficionats de diferents parts del món.

Però no només els seguidors d'aquest esport han donat ànims a Abidal, sinó que alguns dels seus companys d'equip o de professió han utilitzat les xarxes socials per animar el 22 blaugrana, com el madridista Cristiano Ronaldo, que en el seu compte personal ha afirmat en anglès: "Espero que tot vagi bé amb Abidal i pugui tornar aviat". Per la seva banda, els seus companys en la defensa blaugrana Gerard Piqué i Carles Puyol s'han posat al costat del francès a Twitter. "Tot l'afecte del món per a Abi... et recuperaràs, crac!! Molta força, xaval", ha dit en català Piqué, mentre que el capità Puyol ha assenyalat: "Ànim, Abi!!! Estem tots amb tu, ets fort i això ho superaràs segur!".

"Des d'aquí vull mostrar tot el meu afecte i el meu suport a Éric Abidal. Segur que tot anirà bé", ha escrit el migcampista del Barcelona Andrés Iniesta. El davanter Jeffren Suárez també li ha desitjat el millor: "Abi, sempre amb tu, brother!!! Se t'estima moltíssim". Luis Enrique, l'entrenador del filial blaugrana, que és molt participatiu al Twitter, ha llançat ànims al lateral blaugrana i ha qualificat la notícia de "desagradable".

També l'expresident culer Joan Laporta s'ha sumat a aquesta solidaritat virtual. "Éric, molts ànims. Com sempre, guanyaràs. Una abraçada, Abi", ha assenyalat Laporta. El vicepresident esportiu durant el seu mandat, Ferran Soriano, ha escrit en francès "coratge i sort. Tots estem amb tu".
Anar al contingut