Barça

Puyol continua amb molèsties al genoll esquerre i és una incògnita quan podrà tornar a jugar amb el Barça

Carles Puyol havia acostumat l'afició del Barça a escurçar sempre el període de recuperació de les seves lesions. Físicament sempre ha estat un fora de sèrie, pura potència, i per això sorprèn la incertesa que envolta la seva absència arran d'una lesió al genoll esquerre. Fa més de dos mesos que està de baixa i ningú s'atreveix a pronosticar quan podrà tornar a jugar amb l'equip blaugrana.

Actualitzat
Què li passa a Carles Puyol? Acostumat com ens tenia a reaparèixer abans d'hora, fa dos mesos que està parat. Tot va començar al Barça-Racing del 22 de gener. Puyol va escalfar sense problemes, va jugar amb aparent normalitat els primers 45 minuts, però a la mitja part Piqué el va haver de substituir. Primer comunicat mèdic. I la seva evolució no va ser bona. Un mes després, segon comunicat mèdic. Evolució satisfactòria. Volia dir que ja es podia entrenar amb el grup, i amb intensitat.

Malauradament, van reaparèixer les molèsties. Tercer i últim comunicat mèdic. A dia d'avui, el capità continua amb molèsties. D'aquí a 12 dies Barça-Xakhtar. Hi serà a temps?

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut