Barça

Rosell aposta que el Barça guanyarà 5-0 el Reial Madrid a la final de Copa del Rei

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, apostarà "un quilo d'arròs, un quilo de pasta, un litre de llet i un litre d'oli" que el seu equip guanya 5-0 el Reial Madrid a la final de Copa del Rei que es disputarà a Mestalla (València) el pròxim 20 d'abril. Rosell, que ha explicat que no li agrada apostar, farà "una excepció" per sumar-se a la campanya "Envia la fam a la porra", una iniciativa solidària que han presentat avui la Fundació Banc d'Aliments i la del FC Barcelona.

Actualitzat
Qualsevol persona que vulgui participar en aquesta campanya de recollida d'aliments podrà fer-ho a través del web www.enviemlafamalaporra.org o presencialment en els partits del Regal Barcelona-Biscaia de la Lliga ACB (2 d'abril), Barcelona-Almeria de la LFP (10 d'abril) o al partit de rugbi USAP Perpinyà-Toulon del Heineken Cup (9 i abril).

A més, tots aquells que col·laborin en aquesta campanya donant aliments podran participar en una porra per encertar el resultat de la final de Copa entre el Barça i el Reial Madrid, tal com faran el mateix Rosell i el president català, Artur Mas, també present a l'acte d'avui. "Jo no puc ser tan agosarat com el president del Barça, així que us diré que aposto per una diferència de quatre gols, que coincideix amb el nombre de la nostra bandera", ha apuntat Mas, amb referència a les quatre barres de la senyera. Artur Mas ha destacat "la mobilització dels catalans sempre que es tracta de causes justes" i s'ha mostrat convençut que aquesta nova campanya de recollida d'aliments serà tot un èxit.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut