Barça

Guardiola a la RAI Sport: "El meu temps al Barça s'està acabant"

Pep Guardiola ha parlat, per primera vegada, fora d'una sala de premsa, i ho ha fet amb la televisió italiana RAI Sport. Les paraules del tècnic, que surten a la llum l'1 d'abril, dia dels innocents a Itàlia, no han passat desapercebudes, perquè fan referència el tema del seu futur. Diu que s'acosta el final de la seva etapa al Barça. Dimecres, el tècnic del Barça va accedir a participar en un vídeo de la RAI per commemorar el centenari del Brescia, club on ell mateix va ser jugador la temporada 2001-2002.

Actualitzat
Però, aprofitant l'avinentesa, els periodistes li van preguntar per qüestions del Barça, i Guardiola en va parlar. Si bé és cert que ell mai s'ha compromès a llarg termini amb el Barça, va deixar clar que comença a veure el final de la seva etapa a la banqueta blaugrana.

Transcripció de l'entrevista

Locució.-
Si tens els dons, la fortuna i les capacitats per entrenar els millors clubs, si els atletes a les teves ordres es diuen Piqué, Puyol, Xavi i Iniesta, David Villa i Leo Messi, t'hauries de cansar d'imaginar-te lluny dels colors blaugrana. Per a Pep Guardiola no és així. El tècnic del Barça ja ha decidit, i la seva idea està destinada a fer rebombori...

Pep Guardiola.- Estic bé aquí, però crec que el meu període a Barcelona s'està acabant. Un, quan és en un club com aquest, molt de temps no s'hi pot quedar. Aquest serà el meu tercer any, l'any que ve seran quatre anys, i per estar quatre anys en un club gran s'ha de tenir un coratge molt gran. Els jugadors es cansen d'un, un dels jugadors, la premsa es cansa d'un, un dels periodistes, veure les mateixes cares, les mateixes preguntes, les mateixes coses. Al final, un ha de saber quan arriba el moment, de la mateixa manera que ho vaig entendre quan era jugador i vaig dir "mira, me n'he d'anar".

Tinc massa respecte pel Barcelona per parlar amb qualsevol altre mentre tinc contracte. Això no ho faré mai. El moment en què decideixi "ok, gràcies per tot, us dono les gràcies per haver-me fet així de fort i haver-me donat la possiblitat de guanyar tantes coses", després de donar les gràcies novament a un club com el Barcelona veuré com em trobo i si algú vol parlar amb mi ho faré encantat, però mentre sigui aquí no em permetré mai de parlar-ne.

Sóc fàcil de convèncer. Al final, el que fa la diferència no són els clubs, sinó les persones amb les quals decideix que un vol treballar.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut