Bàsquet

El DKV Joventut encaixa la derrota més àmplia de la història de l'ACB a la pista de l'Unicaja (111-55)

El DKV Joventut ha encaixat una derrota d'aquelles que fan mal de veritat. Els verd-i-negres han caigut de forma estrepitosa a la pista de l'Unicaja Màlaga per 56 punts de diferència (111-55) en un partit per oblidar i on els homes de Pepu Hernández han donat moltes facilitats defensives. Al descans, els badalonins ja perdien per 17 punts (47-30) i, en la represa, s'han acabat d'ensorrar amb un parcial en contra de 64-25 en els segons vint minuts de l'enfrontament. Sinanovic, amb 19 punts i 17 rebots, i Saúl Blanco, també amb 19 punts, han estat els més destacats en el bàndol andalús, mentre que Will McDonald ha estat el màxim anotador del seu equip, amb 15 punts.

Semblava que la Penya havia aconseguit reinventar-se en els últims partits i arribava a Màlaga amb tres victòries en els últims quatre enfrontaments. Però contra l'Unicaja va encaixar un correctiu que no serà fàcil de pair. Un escandalós 111 a 55, 56 punts de diferència, la pallissa més gran des que es va instaurar la Lliga ACB. Com va dir Pepu Hernández en la roda de premsa posterior, el partit va tenir tres minuts d'història, i després tot va ser un vendaval local.

El Joventut és l'equip que més punts encaixa, però es va passar de llarg en la seva desídia defensiva, i a més davant un rival en plena forma que suma cinc victòries consecutives. Tampoc va ser un dia lluït en el tir i només McDonald, Hosley i Robinson van veure cistella. Els de Chus Mateo, que no tenen assegurat el "play-off", mai es van relaxar i dels -17 al descans (47-30) es va passar als -31 al final del tercer quart i als -56 al final. La valoració també diu molt de com van anar les coses: 150 per a l'Unicaja, només 31 per al Joventut. Un Joventut que té molt coll amunt acabar la fase regular entre els vuit millors.