Futbol

El duel de golejadors entre Messi i Cristiano Ronaldo acaba també en empat

Leo Messi i Cristiano Ronaldo arribaven al primer clàssic de l'any amb el duel personal ben viu en l'aspecte golejador. Al final del partit, la diferència entre el blaugrana i el madridista continuava sent d'un gol, però aquesta vegada 29 a 28. I és que els dos han vist la porteria en el clàssic, els dos de penal, i han trencat vells maleficis que els anaven perseguint: Messi ha fet per primera vegada un gol a un equip entrenat per Mourinho, i Cristiano ha aconseguit marcar per primera vegada un gol a Valdés.

Actualitzat
Segurament no ha estat el millor partit de Messi amb la samarreta del Barça, però l'argentí no ha tremolat quan ha hagut d'executar el penal que posava en avantatge l'equip blaugrana i convertir el seu 29è gol en aquest campionat de Lliga, a dos de la seva millor marca, els 31 gols de la temporada 2008-2009.

Messi ha avançat el Barça en el minut 52, però ho podria haver fet abans, quan en una de les seves característiques cavalcades ha acabat rematant perseguit per tres defenses madridistes i Casillas ha pogut rebuutjar. Sí que ha estat el seu primer gol a un equip de Mourinho, però el Reial Madrid continua sent una de les seves víctimes propícies. De fet, amb el gol d'aquesta nit s'ha convertit en el jugador barcelonista que més n'ha marcat al Santiago Bernabéu. De moment, ja en porta quatre, i amb la seva edat i la seva qualitat tot sembla indicar que n'arribaran bastants més.

Cristiano Ronaldo, de la seva banda, ha tingut fins a tres clares ocasions de gol abans de marcar el penal, sobretot a pilota parada gràcies a tres faltes força rigoroses assenyalades per Muñiz Fernández. En una d'elles, la pilota ha tocat la base del pal quan Valdés ja estava batut.
Anar al contingut