Fórmula 1

Vettel guanya el GP de Turquia i obté la tercera victòria de la temporada davant de Webber i Alonso

Sebastian Vettel continua dominant a plaer el Mundial de Fórmula 1. El pilot alemany de Red Bull ha guanyat el Gran Premi de Turquia i ha aconseguit la tercera victòria en les quatre curses disputades. Vettel ha liderat amb mà de ferro durant les 58 voltes al circuit d'Istanbul Park i ha creuat la línia d'arribada davant de Mark Webber i Fernando Alonso. L'asturià ha fet la millor carrera del curs i ha pujat per primera vegada al podi. Jaume Alguersuari, que sortia molt endarrerit, ha estat a punt d'entrar a la zona de punts, però problemes amb els pneumàtics l'han relegat a la setzena posició final.

Actualitzat
Quarta cursa de la temporada i tercera victòria per a Sebastian Vettel. El pilot alemany ha tornat a fer un recital de conducció i s'ha imposat amb autoritat al Gran Premi de Turquia de Fórmula 1 davant del seu company d'equip a Red Bull Mark Webber i de Fernando Alonso, que ha estat tercer.

Vettel ha dominat la cursa des del principi fins al final i només ha cedit el lideratge una vegada després de fer la primera de les seves quatre aturades a boxs a la volta 12. L'emoció s'ha centrat en la lluita que han mantingut Webber i Alonso per la segona i tercera posició del podi. L'asturià ha revifat al circuit d'Istanbul Park i només a set voltes del final s'ha vist superat per Webber. Alonso no ha pogut seguir el millor ritme de cursa de l'australià però ha aconseguit pujar al podi per primera vegada aquesta temporada.

Molt lluny dels tres primers classificats ha acabat Lewis Hamilton. El britànic ha estat quart a 40 segons de Vettel després de fer una mala sortida i de tenir problemes en una aturada que li ha fet perdre molt de temps per una roda mal collada. Darrere de Hamilton han entrat Nico Rosberg, cinquè, i els dos pilots de Renault, Heidfeld i Petrov.

Per la seva banda, Jaume Alguersuari, que sortia des de la dissetena posició de la graella, ha tingut opcions d'entrar en la zona dels punts però a dues voltes per al final, problemes de pneumàtics l'han obligat a fer una nova aturada al box i ha acabat relegat a la setzena posició.

Després de la seva tercera victòria de la temporada, Sebastian Vettel es consolida encara més en el liderat de la classificació del Mundial amb 93 punts, 34 més que Hamilton i 52 més que Alonso, que ocupa el cinquè lloc de la general. La següent cursa del calendari serà el GP d'Espanya al Circuit de Catalunya.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut