Barça

La plantilla del Barça celebra la tercera Lliga consecutiva davant de milers de culers totalment entregats

Festa grossa blaugrana. La plantilla del Barça ha compartit amb el barcelonisme l'alegria d'haver guanyat la tercera Lliga consecutiva. La festa ha començat a 2/4 de 8 del vespre, amb la rua dels campions. Els jugadors dalt del ja tradicional autocar descapotat han recorregut els 5 quilòmetres de trajecte pels carrers dels entorns del Camp Nou, que s'han tornat a tenyir de blaugrana. De retorn a l'estadi, hi ha hagut el colofó final amb els parlaments dels jugadors i un castell de focs artificials.

Actualitzat
La rua ha començat puntual, a dos quarts de set i, sorprenentment, amb el delegat de l'equip, Carlos Naval, al capdavant. Tan aviat com ha sortit de l'estadi, la Riera Blanca s'ha tenyit d'un altre color, el blaugrana. Milers de seguidors s'han llançat al carrer per celebrar la Lliga número 21 del Barça. El club s'ha solidaritzat amb les víctimes del terratrèmol de dimecres amb una pancarta titulada "Llorca, al nostre cor". Mentrestant, els jugadors disfrutaven de la festa. Tots duien la samarreta commemorativa amb el lema "El valor de tenir valors".

Piqué, mestre de cerimònies

Una altra cosa són els barrets. Iniesta i Pedro preferien una cresta i Abidal es vestia de policia local. Com era previsible, Gerard Piqué ha fet de mestre de cerimònies. El central ha fet saltar i botar els seus companys a d'alt de l'autocar descapotable. Després, el defensa ha ruixat amb cava els seguidors que hi havia al carrer però la plantilla li ha tornat la moneda amb cervesa. El defensa ha acabat ben moll. Molt més tranquil i serè, el tècnic de Santpedor, que saludava els fans que mostraven amb orgull la seva copa de joguina. També hi havia més d'una senyera, com la que lluïa el capità, Carles Puyol. Jugadors i aficionats han gaudit de la festa en el barri de les Corts que ha estat controlada en tot moment per les forces de seguretat que custodiaven el bus culer. Després d'una hora i mitja de rua, Messi i Busquets han guardat forces, asseguts, per a la celebració del Camp Nou.

Puyol parla clar i català

Un estadi que presentava un aspecte extraordinari, ple de gom a gom per una afició que ha embogit quan Xavi i Puyol han saltat a la gespa portant una senyera. Uns minuts després, en un ambient molt més íntim, han començat a sortir tots els protagonistes d'aquest Barça campió. El més ovacionat, Leo Messi. Després de mantejar Guardiola, han arribat els parlaments, inaugurats pel capità, un Puyol especialment reivindicatiu. "Us volem agrair tot el suport en la temporada. Ens queda un últim esforç. No dubteu que ho donarem tot per estar aquí el dia 29 celebrant la Champions. Ens han atacat de totes parts. Seguirem inventant, però seguirem al que és nostre, jugant a futbol, que és el que sabem fer", ha assegurat el capità.

Records a Mou i pensant en Wembley

Xavi també ha volgut dir-hi la seva dels atacs rebuts per l'equip, i Pinto ha respost a Mourinho la pregunta més de moda. Milito ha dirigit a l'afició unes paraules que sonaven a comiat. Villa ha cantat a l'estil Sinatra, i Pedro i Abidal s'han atrevit amb el català. Iniesta ha citat l'afició l'endemà de la final de Champions. I, si ens guiem per les paraules i l'actitud de Messi, que ningú dubti que faran tot el possible per ser-hi. De fet, no sembla tan llunyà.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut