Futbol Internacional

Un gol de Touré acaba amb l'Stoke i dóna el títol de la FA Cup al Manchester City

El mateix dia que el Manchester United s'ha proclamat campió de la Premier League, l'altre equip de la ciutat, el City, s'ha coronat guanyador de la FA Cup per cinquena vegada. En la final disputada a Wembley, el mateix estadi que acollirà la final de la Lliga de Campions, el conjunt de Roberto Mancini ha complert els pronòstics i s'ha emportat el títol davant el modest Stoke City. Un solitari gol de l'exblaugrana Touré Yaya en el minut 72 ha certificat el major domini del Manchester City i ha permès als "sky blues" trencar una llarga sequera de 35 anys sense aixecar cap títol.

Actualitzat
A Manchester s'acumulen les celebracions, perquè, a més del títol de Lliga del United, l'altre equip de la ciutat, el City, s'ha proclamat el mateix dia campió la FA Cup. A Wembley, els "sky blues" sempre han portat la iniciativa i han tingut les millors ocasions per desfer l'empat inicial a la primera part, però al descans el l'empat a zero ha estat inamovible.

Tot i això, els homes de Roberto Mancini han superat la resistència del modest Stoke City gràcies a un gol de l'exblaugrana Touré Yaya. L'ivorià ha aprofitat un refús dins de l'àrea per fer l'única diana del partit en el minut 72, un gol que ha servit perquè el Manchester City posés fi a 35 anys de sequera de títols. Carlos Tévez, capità de l'equip i que podria abandonar el City aquest estiu, ha aixecat una copa històrica per a un equip acostumat a viure a l'ombra del United.

Anar al contingut