Motociclisme

Pedrosa es fractura la clavícula dreta en un polèmic GP de França que acaba amb victòria de Stoner

Dani Pedrosa no ha pogut arrodonir un triplet català al Gran Premi de França de motociclisme. El pilot de Castellar del Vallès s'ha trencat la clavícula dreta quan lluitava per la segona posició després d'una topada amb Simoncelli, que ha estat sancionat amb un "drive through" per aquesta acció antiesportiva i ha afegit més llenya a la polèmica. La victòria ha estat per a Casey Stoner, que s'ha imposat amb autoritat per davant d'Andrea Dovizioso i Valentino Rossi, que obté el seu primer podi amb la Ducati. Jorge Lorenzo s'ha hagut de conformar amb la quarta plaça però es manté com a líder del Mundial.

Actualitzat
Més polèmica en la categoria reina de Moto GP. Dani Pedrosa havia guanyat la posició, Simoncelli ha allargat la traçada per fora i en girar ha fet caure el pilot català. Aquesta acció antiesportiva de l'italià, que està en l'ull de l'huracà per a la majoria de pilots pel seu pilotatge agressiu, ha comportat una penalització a Simoncelli, que ha perdut tota opció d'acabar en un segon lloc que tenia assegurat. Pedrosa s'ha trencat la clavícula dreta tot i que la fractura ha estat neta i podria evitar passar pel quiròfan.

Casey Stoner ha vençut amb autoritat davant d'Andrea Dovizioso i Valentino Rossi, que ha sumat el primer podi des que es pilot de Ducati. Jorge Lorenzo ha acabat a la quarta plaça i ara té 12 punts d'avantatge sobre Stoner a la classificació general del Mundial mentre que Pedrosa cau a la tercera plaça, a 17 punts del líder.

Abans d'aquesta polèmica cursa al circuit de Le Mans, al matí Lorenzo ha tingut un ensurt i ha caigut al "warm up" mentre que Stoner ha estat sancionat amb 5.000 euros pels comissaris després de colpejar Randy de Puniet en ple entrenament.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut