Fórmula 1

Mark Webber domina les dues primeres sessions d'entrenaments del GP d'Espanya de Fórmula 1

Domini del Red Bull de Mark Webber en la segona sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, al Circuit de Catalunya. Igual que al matí, l'australià ha marcat el millor temps en aquesta segona tanda cronometrada. El segon millor registre ha estat per a Lewis Hamilton, i el tercer, per a l'actual líder del Mundial, l'alemany Sebastian Vettel. Fernando Alonso, que aquesta setmana ha renovat per Ferrari fins al 2016, ha notat les millores del seu cotxe i ha quedat cinquè. Jaume Alguersuari, per la seva banda, ha rodat força bé després que aquest matí ha trencat el cotxe i ha acabat quinzè.

Actualitzat
Mark Webber ha estat la referència en la primera sessió al Circuit de Catalunya, i ha estat l'únic pilot capaç de baixar del minut i 26 segons. L'australià busca el seu primer triomf de la temporada tot i que, de moment, és el seu company d'escuderia qui està rendint a un nivell més alt. De fet, Vettel ha estat segon aquest matí i tot apunta que tornarà a ser el favorit de cara a la "pole position".

Al seu darrere han acabat Nico Rosberg i un Fernando Alonso que està provant les innovacions aerodinàmiques que Ferrari ha enllestit per aquest Gran Premi. Sergio Pérez, Lewis Hamilton i Michael Schumacher han ocupat la resta de places capdavanteres. Jaume Alguersuari només ha pogut ser divuitè, amb molts problemes mecànics que li han impedit rodar amb continuïtat en aquesta sessió.

Webber repeteix el millor crono

En la segona sessió d'entrenaments lliures, la història s'ha repetit i Mark Webber ha tornat a fer el millor temps. L'australià ha rebaixat els registres del matí i ha estat el més ràpid per davant de Lewis Hamilton i Sebastian Vettel. Per la seva banda, Alonso ha baixat de la quarta a la cinquena posició provisional després de veure com se li ha colat davant seu Jenson Button amb el segon dels McLaren. 

L'únic pilot català de la graella, Jaume Alguersuari, s'ha refet dels problemes mecànics del matí i ha firmat el quinzè millor registre, això sí, lluny dels cronos dels grans favorits a la victòria en la cursa d'aquest diumenge.

Dissabte a les onze del matí es disputarà la tercera i última sessió d'entrenaments lliures i, a les dues del migdia, la tanda de qualificació que definirà la graella de sortida. Diumenge, la cursa, també a les dues, en l'horari dels grans premis europeus del Mundial.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut