Fórmula 1

El circuit de Montmeló viurà una nova lluita per destronar els Red Bull de Vettel i Webber

A partir de les dues, i en directe per TV3 i Esport3.cat, es disputa al Circuit de Catalunya la cinquena prova del Mundial de Fórmula 1. Els grans favorits, una vegada més, els dos pilots de Red Bull, Mark Webber i Sebastian Vettel, que ahir van aconseguir per a l'escuderia austríaca la cinquena "pole position" de la temporada. Aquesta vegada, però, a diferència de les quatre proves anteriors, el més ràpid va ser Webber, que va superar el seu company d'equip i actual campió del Mundial. Fernando Alonso sortirà quart, entre els McLaren de Hamilton i Button, mentre que Jaume Alguersuari ocuparà la tretzena posició.

Actualitzat
L'australià Mark Webber, al volant del monoplaça RB7 de Red Bull, intentarà repetir el Gran Premi d'Espanya de l'any passat, on sortint també del primer lloc de la graella va acabar dominant la cursa de principi a fi. En la sessió de qualificació oficial d'aquest dissabte, Webber ja va ser capaç d'acabar amb el registre de quatre "poles" consecutives en aquesta temporada del seu company i líder del Mundial, Sebastian Vettel. Els dos pilots de Red Bull són els principals favorits per aconseguir la victòria a Montmeló i la resta de pilots hauran d'afinar molt les estratègies i la seva conducció per intentar trencar el regnat de Red Bull.

Alonso millora

Fernando Alonso, després de protagonitzar una espectacular volta de qualificació que el va portar al quart lloc de la graella, ja ha anunciat que anirà a totes en el primer revolt de la cursa per intentar ser com més amunt millor. El pilot asturià creu que les seves opcions passen per molestar els dos Red Bull, i després aprofitar el ritme de carrera del seu Ferrari. Després de la qualificació l'asturià deixava ben clares les seves intencions: "La sortida és la primera opció, aprofitant el KERS i el rebuf. A la primera corba no hi tinc res a perdre, i en canvi, els altres sí. A veure com s'ho prenen."

Alguersuari, amb bones sensacions

Jaume Alguersuari, al volant del seu Toro Rosso, va acabar amb bones sensacions, i preveu puntuar per primer cop aquesta temporada. El català espera poder gaudir d'una "carrera normal", però és conscient que el seu rendiment dependrà molt del rendiment i la degradació dels pneumàtics. En la classificació d'aquest dissabte, Alguersuari va poder superar la Q1, però finalment va acabar en el tretzè millor temps, per sota del seu company, el suís Sébastien Buemi.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut