Barça

La rua per celebrar la quarta Champions del Barça anirà del port de Barcelona al Camp Nou

El Barça celebrarà la conquesta de la seva quarta copa d'Europa amb una rua per la ciutat aquest diumenge a la tarda. La celebració, que serà transmesa en directe per TV3 i Esport3.cat, s'iniciarà al port de Barcelona a partir de les 17.30 i acabarà al Camp Nou a les deu de la nit. Al contrari que la rua que es va fer per celebrar la consecució de la Lliga, que es va limitar a les immediacions de l'estadi, aquesta vegada la desfilada blaugrana farà un recorregut més extens per la ciutat. L'expedició blaugrana ja és a l'avió que els portarà cap a Barcelona, on la festa serà grossa.

Actualitzat
El Barça torna a les quatre de la tarda a Barcelona per iniciar, cap a dos quarts de sis, una rua pels carrers de la capital catalana, que s'acabarà a les nou del vespre al Camp Nou. Els jugadors aniran directament des de l'aeroport fins al port de Barcelona, al World Trade Center, que és on començarà la rua. El recorregut passarà, entre altres carrers, pel passeig de Colom, la via Laietana, Aragó, l'avinguda de Sarrià i la travessera de les Corts. Arribarà a l'estadi cap a tres quarts de nou del vespre i a les nou començaran els parlaments a l'estadi. La festa s'allargarà fins a les deu, i s'acabarà amb un pirotècnic. Després, tots els jugadors aniran al concert que ofereix avui Shakira a l'Estadi Olímpic Lluis Companys.

El detall del recorregut i el programa de concerts és el següent, segons ha informat el Futbol Club Barcelona:
 
· 17.30 h. Inici de la rua des del port de Barcelona (World Trade Center).

· Recorregut de la rua: passeig de Colom, via Laietana, Pau Claris, Gran Via, passeig de Gràcia, carrer d'Aragó, avinguda de Roma, carrer del Comte d'Urgell, avinguda de Sarrià, travessera de les Corts i estadi.

· 18.30 h
. Obertura dels accessos de les instal·lacions del club i de les portes del Camp
Nou.

Un cop oberts els accessos, els socis i aficionats podran gaudir de les activitats següents a
la zona de l'esplanada de tribuna fins a 30 minuts abans de l'arribada de la rua:

· Actuacions dels grups Mitja Nit i Protons, tallers de maquillatge i perruques, Futbol
Ràpid, Jumping, Xutòmetre, Botty Futbol i Futbol 3x3.

· Actuacions musicals dels grups següents al Camp Nou: Cris Juanico, Banda del Yuyu, Minimal 21, La Gran Aventura, Mine, Amelie, Joan Masdéu, Jofre Bardagí, Miguel Abras, Gertrudis, Brams, Gossos i De la Hoja.

· 20.45 h. Arribada prevista de la rua al Camp Nou.

· 21.00 h. Inici dels actes al Camp Nou amb els parlaments de la plantilla, la volta d'honor i el piromusical.

· 22.00 h. Fi de festa.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut