Fórmula 1

Vettel s'emporta un apassionant i accidentat GP Mònaco davant d'Alonso i Button

Sebastian Vettel continua imparable cap al seu segon títol mundial consecutiu de Fórmula 1. El pilot alemany s'ha adjudicat la victòria en un apassionant i accidentat Gran Premi de Mònaco davant de Fernando Alonso i Jenson Button i acumula cinc triomfs en les sis curses disputades aquesta temporada. Vettel ha resistit els atacs de l'asturià i es referma com a líder indiscutible del campionat després que Lewis Hamilton, el seu màxim perseguidor a la classificació, ha acabat sisè. Per la seva banda, Jaume Alguersuari s'ha vist obligat a abandonar a vuit voltes pel final per una topada amb Petrov.

Actualitzat
L'alemany Sebastian Vettel s'ha adjudicat la victòria en el Gran Premi de Mònaco davant de Fernando Alonso i el britànic Jenson Button en una cursa emocionant i que no s'ha decidit fins a l'últim moment. La carrera ha estat apassionant fins que, a set voltes pel final, el director de cursa s'ha vist obligat a aturar-la després d'un accident múltiple al revolt de La Piscina en el qual s'han vist involucrats l'alemany Adrian Sutil, Jaume Alguersuari, el britànic Lewis Hamilton i el rus Vitali Petrov.

A continuació ha sortit a la pista el cotxe de seguretat i, només una volta després, ha tret la bandera vermella per permetre a les assistències atendre Petrov, que era a l'interior del cotxe i que ha hagut de ser traslladat en ambulància a l'Hospital Princesa Gràcia de Mònaco, per ser sotmès a un reconeixement, encara que no presenta fractures.

Fins a la detenció de la carrera, Vettel, Alonso i Button estaven lluitant per la victòria separats per poc mes de mig segon. Després d'uns minuts amb la cursa aturada, la represa s'ha fet darrere del cotxe de seguretat encara amb sis voltes per disputar, sis girs emocionants que no han servit per canviar les tres places del podi. Vettel ha resistit els atacs d'Alonso i Button i ha creuat la línia de meta amb un segon d'avantatge sobre l'asturià i dos sobre el britànic. Per la seva banda, Lewis Hamilton, que s'ha vist involucrat en diversos incidents de cursa, ha acabat sisè tot i ser sancionat amb un "drive through" per una topada amb Pastor Maldonado quan intentava una remuntada desesperada.

Vettel, que ha assolit cinc victòries en les sis carreres disputades aquesta temporada, ja suma 143 punts i ha augmentat encara més l'avantatge al capdavant de la classificació del Mundial respecte al seu màxim perseguidor. Hamilton continua segon amb 85, Webber és tercer amb 79, Button quart amb 76 i Alonso es manté cinquè amb 69.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut