Ral·lis

La 47a edició del Ral·li Catalunya-Costa Daurada tindrà quatre trams nous i dos de nocturns

Aquest divendres al matí s'ha presentat, a Barcelona, la 47a edició del Ral·li Catalunya-Costa Daurada, que es disputarà del 20 al 23 d'octubre. Les principals novetats d'aquesta prova seran la incorporació de quatre trams inèdits i també la circumstància que es disputaran dues especials nocturnes que ja estaven dins del recorregut habitual, els que passaran per les Garrigues i Santa Marina. Aquest ral·li, que serà mixt amb trams sobre terra i asfalt, tindrà el segon tram més llarg de tot el Mundial, amb gairebé 46 quilòmetres, només superat per un que es disputa a la prova de l'Argentina. Aquests tres dies de cursa generen un impacte econòmic de 26 milions d'euros.

Actualitzat
La presència de dos trams nocturns és la principal novetat de la 47a edició del Ral·li Catalunya-Costa Daurada, que s'ha presentat a Barcelona. Un passarà per les Garrigues, l'últim tram de la primera jornada. El segon serà el tram de Santa Marina, a Pratdip, que obrirà l'última jornada.

L'organització també ha previst quatre trams nous, i potenciarà la filosofia mixta del ral·li iniciada l'any passat: una especial de terra als Pesells, a Horta de Sant Joan, una part del tram de les Garrigues, que serà d'asfalt i terra, i els trams del segon dia a Riba-roja d'Ebre i Punta de les Torres, a Batea.

El Ral·li Catalunya, que es disputarà del 20 al 23 d'octubre, serà la penúltima prova puntuable del Mundial i puntuarà també per al campionat de Super 2000 i per al campionat de producció. En les sis últimes edicions, la victòria ha estat per al francès Sébastien Loeb, que intentarà allargar un any més la seva hegemonia a les carreteres catalanes.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut