Futbol

Fernando Roig assegura que no han rebut cap oferta en ferm del Barça per Giuseppe Rossi

Giuseppe Rossi, el davanter del Vila-real, és un dels jugadors que Pep Guardiola veu amb més bons ulls per incorporar, aquest estiu, a la plantilla del Barça. Mentre tothom dóna per fet que hi ha hagut contactes entre tots dos clubs, el president del Vila-real, Fernando Roig, ha sorprès amb unes declaracions en què deia que no havia parlat amb ningú del club blaugrana. Roig ha revelat que no han rebut cap oferta del Barça per Rossi i ha deixat clar que 30 milions d'euros no són suficients per fitxar el davanter italià.

Actualitzat
Fernando Roig, president del Vila-real, ha reconegut que "hi ha molt interès" per la figura de Giuseppe Rossi, davanter italià del conjunt de la Plana, "però d'ofertes en ferm no n'hi ha cap". "Aquí no han arribat converses, ni ofertes de cap club. El jugador està de vacances i no sé si se'n vol anar. A mi m'ha dit que vol estar aquí, que és feliç, i per mi també vull que es quedi", ha assegurat.

Per Roig, Rossi és "un jugador clau, és un futbolista important, i per això el club compta amb ell i amb els seus gols per a la temporada que ve". A l'espera del que pugui passar en els pròxims dies, Roig considera que 30 milions d'euros no serien suficients per fitxar-lo, una xifra que sembla allunyada del que el Barça estaria disposat a oferir.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut