Barça

Sandro Rosell diu que els fitxatges de Cesc i Alexis només es faran si l'Arsenal i l'Udinese accepten el preu que s'ofereix

Sandro Rosell va parlar del seu primer any com a president del F. C. Barcelona, aquest cop en exclusiva per a TV3 al programa "Àgora", amb Xavier Bosch. Després d'un any ple d'èxits, aquesta vegada com a màxim responsable, Rosell va parlar de fitxatges, però també del patrocini. El president blaugrana va dir que, si el soci ho demana, el patrocini de Qatar Foundation podria ser derogat per l'assemblea. També va deixar clar que no estiraran més el braç que la màniga i no pagaran preus astronòmics per cap jugador, sobretot en referència a Cesc Fàbregas i Alexis Sánchez.

Actualitzat
Durant l'entrevista realitzada per Xavier Bosch, Sandro Rosell va dir que "si el soci ho decideix en assemblea, traurem la publicitat de Qatar de la samarreta", tot i que va matisar que "només ho votarem si el soci demana votar-ho".

Pel que fa a les negociacions amb Cesc Fàbregas, Rosell va afirmar que "no pagarem 40 milions per Cesc. Aquest any no oferirem el mateix que l'any passat, perquè ha passat un any i Cesc avui no val 40 milions, i si els val, no vindrà", després de dir que el fixatge d'Alexis Sánchez no està tancat.

El president del Barça va defensar la retallada a les seccions del club perquè "el que volem amb les seccions amateurs és que siguin amateurs, les seccions han de fer esport formatiu, no han de ser seccions competitives i professionals". També va avançar que el club impulsarà una secció de bàsquet femení, que en principi serà només en categories formatives.

Pel que fa a la polèmica amb el Reial Madrid, Rosell va insistir que "si el club blanc traspassa la línia un sol cop, trencarem relacions".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut