Fórmula 1

Alonso s'imposa en la segona sessió d'entrenaments a València per davant de Hamilton i Vettel

Fernando Alonso té raons per ser optimista de cara al Gran Premi d'Europa de Fórmula 1 després de dominar la segona sessió d'entrenaments lliures al circuit urbà de València. El pilot de Ferrari ha confirmat les bones sensacions amb les quals ha acabat l'entrenament matinal fent el millor temps d'aquest divendres. Alonso ha superat Lewis Hamilton i Sebastian Vettel amb un crono -1,37.968- que li permetrà ser ambiciós en la sessió de qualificació. Michael Schumacher ha acabat quart i Felipe Massa, cinquè. Jaume Alguersuari no ha pogut participar en aquest entrenament per culpa d'un problema mecànic al motor i, després de protagonitzar un entrenament matinal acceptable, s'ha quedat fora del treball de la tarda.

Actualitzat
Amb aquest resultat, el pilot espanyol de Ferrari espera lluitar amb els Red Bull i els McLaren per la "pole position" del GP d'Europa. Alonso sap que està obligat a guanyar si vol mantenir vives les mínimes opcions que li queden per lluitar pel Mundial i, de moment, tot fa pensar que com a mínim podrà lluitar frec a frec amb els grans dominadors del campionat.

I és que no només el seu Ferrari ha estat competitiu sinó que Felipe Massa, cinquè, també ha donat guerra en aquesta segona sessió. El brasiler ha lluitat per estar més al davant però finalment s'ha vist superat per Hamilton, Vettel i Schumacher. Button i Webber han acabat sisè i setè, respectivament, tot just per davant de Rosberg i Heidfeld.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut