Barça

Xavi es mostra encantat que arribi Cesc, però demana que no es parli de "substituts"

Víctor Valdés i Sergio Busquets ja van manifestar dilluns que estarien encantats de tenir Cesc a l'equip. I avui ha estat el segon capità de la plantilla, Xavi Hernández, qui ha deixat molt clar que el vestidor blaugrana rebria amb els braços oberts Cesc Fàbregas. Xavi ha fet aquestes declaracions en el marc del campus que porta el seu nom, que se celebra a Santa Eulària, a l'illa d'Eivissa. Allà combina les vacances amb les tasques de professor de 120 nens. Xavi s'ha referit a la renovació de Thiago, a la possible marxa de Bojan i al més que probable fitxatge de Cesc.

Actualitzat
"La competència sempre és bona, i en Cesc és un futbolista extraordinari, que vindrà a sumar, en el cas que vingui, evidentment. A més, el Thiago ha renovat, això és una notícia molt bona. És un futbolista fantàstic, és un futbolista diferent. Té molt talent, i la veritat és que la competitivitat dins el grup és bona".

El futbolista egarenc ha expplicat que no li agrada parlar de substituts. "A mi em van posar l'etiqueta de substitut del Pep, en el seu moment, i no ho vaig passar massa bé, la veritat. No vull que a gent que està començant ara, de 19 o 20 anys, se li posi aquesta etiqueta. Prou pressió tenen per jugar al Barça i demostrar que són bons."

Xavi també s'ha referit a la marxa de Bojan, "un futbolista que m'estimo molt, i que sempre ha rendit al Barça", i li ha desitjat el millor: "Li anirà bé allà on vagi", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut