Barça

Thiago diu que l'arribada de Cesc augmentarà la competència i Villa admet que és la seva debilitat

El jugador del Barça Thiago Alcántara ha dit a Andorra, on ha participat en un campus per a nens patrocinat per Nike, que si el Barça acaba fitxant Cesc serà benvingut perquè això augmentarà la competència i la motivació dels jugadors. Thiago també ha dit que estava molt tranquil en la qüestió de la renovació del seu contracte. Per la seva banda, un altre jugador blaugrana, David Villa, ha confessat des d'Astúries que Cesc és la seva debilitat i que espera que el seu fitxatge es pugui concretar com més aviat millor.

Actualitzat
Les filigranes de Thiago Alcántara són les que esperen fer algun dia els nens que participen en el campus Nike a Andorra. Amb 20 anys, el migcampista blaugrana va ser escollit millor jugador en la final de l'Europeu Sub-21, on el seu gol va ser decisiu per guanyar, i a la butxaca ja hi té la renovació amb el Barça fins al 2015. A més, altres equips se l'han disputat. Diu, però, que tanta pressió no l'intimida. Davant del possible fitxatge de Cesc, Thiago ho té clar: serà benvingut i lluitarà perquè no li resti minuts a la gespa.

Dijous va ser el torn de Bojan. Avui, de Thiago, i dilluns, de Pedro. Els nens d'aquest campus ja han complert el seu primer somni: poder jugar amb els cracs de Primera Divisió. Caldrà esperar per saber què passarà amb el segon somni: vestir la samarreta blaugrana.

Villa: "Cesc és la meva debilitat"

Mentre Messi pateix a l'Argentina, David Villa continua recollint premis i donant-se banys de masses. Ahir va rebre el Trofeu Quini al màxim golejador asturià de la temporada i avui ha participat al campus de futbol que porta el seu nom. Allà ha confessat que, de tots els possibles reforços del Barça, té autèntica predilecció per un, Cesc Fàbregas, a qui rebria amb els braços oberts. "No amago el que penso de Cesc. És la meva debilitat. El veig com un company més i espero que se'n pugui concretar el fitxatge", ha reconegut.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut