Espanyol

Javi Márquez: "No hem arribat a cap acord per renovar però vull seguir a l'Espanyol"

Enmig dels rumors sobre la possible venda d'Osvaldo, una altra de les preuades peces de la plantilla blanc-i-blava, el migcampista Javi Márquez, ha expressat la seva ferma voluntat de continuar en l'equip de Pochettino. El jugador encara té dos anys més de contracte però el club el vol renovar per assegurar un dels jugadors clau en l'estructura del conjunt blanc-i-blau. De moment, però, les dues parts no han arribat a cap acord tot i que Javi Márquez té clar que vol seguir vestint la samarreta de l'Espanyol, i deixa les portes obertes a un possible acord.

Actualitzat
L'Espanyol continua amb la pretemporada, ja des de Barcelona, a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Aquest divendres, després de l'entrenament Javi Márquez va sortir en roda de premsa i, preguntat sobre la seva continuïtat, va explicar que, de moment, el seu representant no ha arribat a cap acord amb la directiva de l'Espanyol per ampliar el seu contracte. El jugador, però, va voler deixar clar que la seva prioritat és continuar-hi: "El meu desig és seguir aquí, em queden dos anys de contracte. Espero complir-los i ser molt més temps a l'Espanyol."

Javi Márquez ha destacat l'"acostament" entre totes dues parts. "Encara falta molt temps per parlar i per negociar. Jo sempre m'he sentit valorat pel club, des del primer dia, i per alguns motius no ens hem posat d'acord. La meva intenció sempre ha estat renovar. Si no, no ens hauríem assegut", ha acabat assegurant en un to tranquil. El jugador vol concentrar-se en la temporada entrant i seguir sent una peça important en l'engranatge de l'equip de Pochettino.

El club planteja a Raúl Rodríguez la renovació amb fitxa professional

En canvi, un dels altres joves talents del planter blanc-i-blau, Raúl Rodríguez, podria firmar properament un nou contracte professional amb el club. El jugador ja té l'oferta sobre la taula i l'Espanyol n'està esperant la resposta per assegurar-se la continuïtat d'un central que va començar a despuntar amb el primer equip la temporada passada.

El conjunt de Pochettino jugarà el proper encontre de preparació aquest dijous, en el Trofeu Memorial Antonio Puerta, on s'enfrontarà amb el Sevilla.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut