Fórmula 1

Vettel s'adjudica la "pole" del GP d'Hongria per davant de Hamilton mentre que Alonso només ha pogut ser cinquè

Lewis Hamilton ha estat molt a prop de trencar el domini dels Red Bull a les qualificacions, però una última volta antològica de Sebastian Vettel ha atorgat la "pole" a l'alemany per vuitena vegada aquesta temporada. Fernando Alonso, que havia dominat la Q1 i la Q2, s'ha vist superat per Hamilton, Button i, fins i tot, pel seu company d'equip Felipe Massa, un fet inèdit des del principi del campionat. L'asturià no ha acabat gens content amb el rendiment del seu Ferrari, gairebé a sis dècimes del cotxe de Vettel. Almenys la cinquena plaça li permetrà arrencar pel costat net de la pista. Per la seva banda, Jaume Alguersuari ha passat el tall de la Q1 i ocuparà el setzè lloc a la graella. Aquest diumenge a les 14 h, la cursa per TV3 i Esport3.cat

Actualitzat
El domini demostrat pel McLaren de Hamilton durant els entrenaments lliures de divendres s'ha trencat de sobte, en l'última volta de la qualificació del GP d'Hongria de Fórmula 1, quan Sebastian Vettel ha imposat la seva llei. El pilot de Red Bull ha tret el màxim profit dels pneumàtics supertous i ha fet un registre espectacular d'1.19.815, i ha deixat Hamilton amb la mel als llavis. Jenson Button i Felipe Massa han fet el tercer i quart millor temps, respectivament.

No hi ha dubte que Fernando Alonso esperava una millor resposta del seu Ferrari. L'asturià només ha pogut ser cinquè i, per primera vegada aquesta temporada, sortirà darrere del seu company d'equip. Alonso ha acabat a gairebé sis dècimes de Vettel i ha perdut pistonada cada vegada que afrontava l'últim tram del circuit. La part positiva és que la cinquena plaça li permetrà arrencar pel cantó net de la pista i que, almenys, ha quedat per davant de Mark Webber, sisè.

Pel que fa al català Jaume Alguersuari, sortirà des de la setzena plaça de la graella. Alguersuari ha passat el tall de la Q1 pels pèls i no ha pogut anar més enllà. Tot i així, el de Toro Rosso està content perquè considera que el cotxe no podia aspirar a més en aquest circuit.

La cursa començarà aquest diumenge a partir de les 14 h i es podrà seguir en directe per TV3 i Esport3.cat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut