Barça

El Barça cau derrotat contra el Guadalajara (1-4) en el seu segon amistós de la gira americana

El Barça ha encadenat una segona derrota consecutiva. En el seu segon amistós de la gira americana, a Miami, els de Guardiola han perdut per 1-4 contra el Chivas de Guadalajara. Villa ha fet el gol dels blaugranes en la primera part, però els mexicans han capgirat el marcador en la segona meitat. Dues dianes de Marco Fabián (la segona, una tisora espectacular) i els gols de Casillas i Verduzco han establert el marcador definitiu. Bones notícies per a Xavi, que ha jugat 45 minuts i ha debutat en aquesta pretemporada. Estrena també del brasiler Adriano i dels campions d'Europa sub-19 Sergi Gómez i Gerard Deulofeu.

Guardiola diu que van endarrerits

Després del partit, Pep Guardiola ha dit que l'equip va endarrerit pel que fa a la preparació per a la pròxima temporada. "Anem endarrerits en algunes coses, per molts motius, però crec tant en aquests jugadors que sé que jugarem bé la Lliga i en les altres competicions", ha declarat el de Santpedor. El tècnic considera que han de millorar en molts detalls, però ha recordat que "és l'inici de la temporada i que encara queda un llarg camí per endavant.

Pel que fa a la Supercopa d'Espanya i d'Europa, Guardiola ha admès que són dues competicions que estan molt a prop i ha afegit que "el cap ens ha d'ajudar a millorar, perquè el que marca la diferència és la mentalitat dels jugadors".

Muniesa, de baixa tres setmanes

Marc Muniesa ha acabat el partit lesionat i després de diverses proves s'ha confirmat que té un trencament fibril·lar al bíceps de la cama esquerra. El temps de baixa aproximat serà de tres setmanes.