Atletisme

Nou atletes catalans entren a la llista de l'equip espanyol per als Mundials de Daegu

Nou atletes catalans han entrat a la llista de l'equip espanyol per als Mundials d'Atletisme de Daegu, a Corea del Sud. Són Natàlia Rodríguez, als 1.500; Berta Castells, al llançament de martell; Anna Pinero i Igor Bychkov, en perxa; Àngel Mullera, als 3.000 obstacles; Plàcida Martínez, al relleu 4x100; María Vasco i Beatriz Pascual, als 20 quilòmetres marxa, i Jesús Ángel García Bragado, un atleta que fa anys viu a Catalunya, que disputarà els 50 quilòmetres marxa. En total, l'equip espanyol el formen 48 atletes. Els Mundials de Corea comencen el 27 d'agost i s'acaben el 4 de setembre

Actualitzat
Àngel Mullera en els 3.000 obstacles té força opcions de classificar-se per a la final. En la convocatòria masculina també trobem el saltador de perxa d'origen ucraïnès Igor Bychkov, i el marxador madrileny afincat fa anys en Catalunya Jesús Ángel García Bragado.

Pel que fa a la competició femenina, destaca la presència de Natàlia Rodríguez en els 1.500. Pendents, això sí, del seu turmell. Es va lesionar la setmana passada a Màlaga i no va poder disputar el campionat d'Espanya. Precisament a Màlaga, Berta Castells va aconseguir la mínima per ser a Daegu. La llançadora de martell de Torredembarra té com a principal objectiu sumar un nou rècord d'Espanya arribant als 70 metres.

María Vasco i Bea Pascual en els 20 km marxa són habituals entre les primeres posicions en les grans cites. La llista femenina la completen Anna Pinero, en salt de perxa, i Plàcida Martínez en el relleu 4x100.

Per cert, que en la llista de la Federació Espanyola destaca l'absència de la campiona d'Espanya dels 100 metres llisos, Digna Luz Murillo. Sense mínima per al Mundial, sí que podria haver participat en el relleu. Però l'atleta, que s'entrena amb María José Martínez, suspesa per la federació perquè està implicada en l'Operació Llebrer, ha renunciat al Mundial per "voluntat pròpia". Digna Luz Murillo, dona del jugador de l'Atlètic de Madrid Luis Perea, vol seguir amb la seva entrenadora.



Anar al contingut