Futbol

L'Espanyol estudia emprendre accions contra Osvaldo, que marxa sense permís a Itàlia

L'Espanyol estudia prendre mesures amb el seu davanter Daniel Osvaldo, absent en la doble sessió preparatòria d'aquest dijous i que s'ha posat en contacte amb el club per comunicar-li que es troba a Itàlia per motius personals. L'italoargentí s'ha posat en contacte amb l'entitat blanc-i-blava abans de l'entrenament de la tarda, ja que a la sessió matinal ningú a l'Espanyol sabia on es trobava. Aquesta escapada alimenta els rumors que situen Osvaldo a la Roma la temporada que ve.

Actualitzat
En aquest sentit, els responsables del club tampoc saben els plans d'Osvaldo per aquest divendres, en què hi ha doble entrenament a porta tancada.

"L'Espanyol esperarà a saber tots els detalls que han motivat aquesta absència, atenent a les explicacions del jugador i dels qui ostenten la seva representació, i estudiarà si és possible aplicar mesures disciplinàries, segons el règim intern que han de complir els futbolistes amb contracte en vigor", ha anunciat el club.

Aquesta situació alimenta encara més les especulacions sobre el possible traspàs d'Osvaldo al Roma italià. El conjunt transalpí i l'Atlètic de Madrid són els dos equips interessats a aconseguir els serveis del davanter. L'Espanyol demana una quantitat pròxima als 18 milions d'euros pel seu traspàs.

Luis García, el primer capità

El planter de l'Espanyol ha decidit, d'altra banda, els capitans per a la temporada 2011-2012. Són Luis García, Cristian Álvarez, Joan Verdú i Javi Márquez. L'asturià, que era tercer capità la passada temporada, passarà a ser el primer, ja que els dos jugadors que el precedien, Iván de la Peña i David Gar´cia, han deixat l'entitat aquest estiu.  
Anar al contingut