Futbol

La ditada de Mourinho a Vilanova es quedarà sense cap mena de sanció

És la imatge que ha fet més voltes al món en les últimes 48 hores. És la més escandalosa que s'ha vist en un terreny de joc en molt de temps, però el protagonista, José Mourinho, en sortirà impune. No rebrà cap càstig. El Barça ha decidit no denunciar-lo, i el Comitè de Competició no té la més mínima intenció d'actuar d'ofici. La justificació: que a l'acta arbitral no s'hi fa cap referència. Per tant, sense denúncia i sense acta, la ditada a Tito Vilanova quedarà sense càstig, i també aquest gest de menyspreu cap a Messi i Alves. De res serviran les imatges de la televisió. No hi haurà sanció, però sí un precedent perillós.

Actualitzat
També passaran per alt les expulsions de Villa i Özil. Tot i que van veure la vermella directa, no seran sancionats per la Lliga. La Federació diu ara que les expulsions a la Supercopa no afecten el proper partit oficial.

El partit del Camp Nou continua fent parlar molt dos dies després. A la xarxa circulen imatges en què presumptament Mourinho trepitja Cesc. La realitat però, és que el portuguès no va arribar a tocar el blaugrana.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut