Barça

El Barça agafa aire abans del Gamper i del pròxim gran objectiu, la Supercopa d'Europa

La Supercopa d'Europa és el pròxim objectiu del Barça, el segon títol que en poc més d'una setmana poden aixecar els blaugranes en aquest inici de temporada. Guardiola ha donat festa aquest diumenge als seus homes, i aquest dilluns al matí hi ha prevista una sessió d'entrenament abans de jugar al vespre el Gamper contra el Nàpols. Aquestes sessions són voluntàries, ja que segueix en peu la vaga de futbolistes. El Nàpols ha arribat aquest diumenge amb totes les seves figures i amb el seu entrenador, Walter Mazzarri, al capdavant.

Actualitzat
La plantilla del Barcelona gaudeix d'un dia de descans i no s'entrenarà fins aquest dilluns al matí. Els blaugranes, tot i la vaga del futbol espanyol, es van entrenar aquest dissabte en una doble sessió de matí i tarda.  El proper gran objectiu de la temporada, la Supercopa d'Europa, obliga els de Pep Guardiola a no descuidar la preparació. Els blaugranes s'enfrontaran al Porto divendres a Mònaco, un partit que espera amb ganes Leo Messi, que es vol estrenar com a golejador en aquesta competició.

Abans, però, serà el torn del Nàpols, el rival de l'edició d'aquest any del Trofeu Joan Gamper, que es disputarà aquest dilluns a les 20.30 h en directe per TV3.

Comença el 32è Congrés de Penyes blaugrana


Durant aquest cap de setmana sense Lliga se celebra la gran festa barcelonista al Camp Nou amb la Trobada Mundial de Penyes. El vicepresident Jordi Cardoner ha inaugurat el congrés de penyes. En aquesta primera jornada, més de 750 penyistes acreditats, representants del club i membres de la comissió treballen, per primer cop, per establir les bases del projecte "Penyes del segle XXI". Una jornada històrica, segons Cardoner, ja que per primer cop es crearan documents vinculants entre el club i les penyes. Aquest dilluns, amb la presència del president, Sandro Rosell, el congrés tindrà un caire més institucional. El club també ha volgut reivindicar el triomf a la Supercopa per sobre de les polèmiques. El mateix Cardoner ha lamentat la imatge que va donar el Reial Madrid.







NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut