Barça

Sandro Rosell: "No denunciarem Mourinho perquè el cos ens demana una cosa però el seny ens en diu una altra"

Aquest dilluns s'ha fet la segona jornada del 32è Congrés de Penyes del Futbol Club Barcelona. Aquest matí, Cesc i Alexis, els dos fitxatges estrella d'aquest estiu, han estat presents al Palau de Congressos, on han rebut l'ovació dels més de 750 penyistes que hi ha acreditats. El Congrés ha de servir per assentar les bases del projecte Penyes Segle XXI. Però el moment més esperat era conèixer l'opinió del president, Sandro Rosell, sobre l'afer José Mourinho i per què no l'han denunciat a la Federació Espanyola. Rosell ha aclarit que, tot i que el cor els ho demanava, hi ha hagut consens en el club per no denunciar Mourinho, i no convertir-lo així en víctima, tot i que el cos els demanava una altra cosa.

Actualitzat
Abans de la disputa del Gamper, el Congrés de Penyes viu la segona jornada. La presència de Sandro Rosell, el president blaugrana, i els dos fitxatges de la temporada, Cesc Fàbregas i Alexis Sánchez, n'han estat el plat fort. La primera jornada la va presidir el vicepresident social del Barça, Jordi Cardoner, que va inaugurar uns actes que compten amb més de 750 penyistes. Aquest matí també hi ha hagut una ofrena floral a la tomba de Joan Gamper.

Rosell: "No denunciarem Mourinho"

Sandro Rosell ha explicat diversos temes de l'actualitat blaugrana en la compareixença davant els penyistes. Prèviament, Alexis Sánchez i Cesc Fàbregas han aparegut a l'escenari, i fins i tot el català ha dirigit unes paraules al públic. El parlament de Sandro Rosell ha començat amb l'aclariment sobre la decisió de no denunciar l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, per l'acció que va protagonitzar en el partit de la Supercopa. Rosell ha estat molt clar i concís. "Primer, vam decidir no denunciar-lo després de parlar amb els tècnics i Zubizarreta. Volem estar centrats en el Mònaco. Segon, l'opinió pública ja hi ha dit la seva. Les denúncies són per actes que no se sap si han passat, i aquest és claríssim. I per sobre de tot: després que a Madrid ens van apedregar l'autocar, vam reflexionar que no es pot veure més tot això. Hi hem de posar seny perquè acabarem matant-nos pel carrer", ha dit el dirigent. Així el president blaugrana ha justificat que, malgrat que el cor de molts membres del club els demanava una cosa, la raó, amb les causes exposades, els ha fet variar la decisió.

El president blaugrana també ha comentat que la junta puntua amb "un excel·lent" el rendiment de l'àrea esportiva el curs passat. Sobre l'àrea econòmica, ha destacat que el club "ja no està tan malament: hem reduït el deute". I sobre l'àrea institucional, el president ha apuntat que ara l'entitat blaugrana és més "transversal i plural" i que "no està polititzada". Per acabar, ha anunciat que les feines de la Fundació del Futbol Club Barcelona centraran la seva activitat en destinacions més senzilles de controlar per la proximitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut