Bàsquet

L'Assignia Manresa arrenca una nova temporada amb reducció de pressupost i set cares noves

L'Assignia Manresa ha donat avui per iniciat el nou curs amb set noves incorporacions (Achara, Asselin, Doellman, Downs, Hanga, Rodríguez i Palsson), i d'aquesta manera es converteix en el segon equip de la competició que més s'ha renovat després de l'acabat d'ascendir Múrcia. Tot i això, l'equip manresà ha reduït en un 30% el pressupost d'aquesta temporada. Tots els jugadors han passat la revisió mèdica, a excepció d'Adam Hanga, que arribarà a finals de setmana després de finalitzar la seva concentració amb la selecció d'Hongria.

Actualitzat
El tècnic del Manresa, Jaume Ponsarnau, s'ha mostrat satisfet amb la plantilla: "Tenim una matèria primera que és de gran nivell, però ara hem de fer una feina molt ben feta per convertir aquest talent en qualitat." Tot i la profunda renovació, Ponsarnau ha posat l'accent en el fet que, dels onze jugadors de la plantilla, "sis ja coneixen el club, la ciutat i la manera de treballar dels tècnics".

En la presentació de la nova temporada, el capità, Román Montañez, ha destacat que per integrar els nous jugadors hauran de conèixer la filosofia del club a fi de conformar "un grup molt bo" per aconseguir l'objectiu de la permanència. Montañez, que preveu una temporada "difícil", considera que aquest any hi ha "un grup amb molt talent ofensiu", però que s'haurà de treballar també en defensa.

El president executiu del Manresa, Josep Vives, que inicia la seva desena temporada al capdavant del club, ha recordat que segueix tenint el pressupost més petit de l'ACB. "Això no vol dir que siguem el pitjor equip. També som el que més arrisca i un club que té capacitat de tirar endavant un projecte any rere any", ha destacat. Vives ha agraït "l'esforç dels jugadors per acomodar-se a la realitat, perquè és molt difícil per a qui està fent bé la feina retallar-li el sou".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut