Futbol

Casillas convoca un sopar amb els internacionals del Barça per fer les paus

La Supercopa d'Espanya va deteriorar moltíssim les relacions entre els internacionals espanyols del Barça i el Reial Madrid. L'endemà del partit, Iker Casillas va trucar als capitans blaugrana amb l'objectiu de suavitzar la situació. Però, amb una trucada, no n'hi va haver prou i el porter ha decidit convocar un sopar per posar fi a la crispació. La incògnita és fins a quin punt se sentirà traït José Mourinho.

Actualitzat
Les imatges dels internacionals del Barça i del Madrid abraçant-se i celebrant el triomf al Mundial de Sud-àfrica han passat a la història. En només un any, els nombrosos enfrontaments entre tots dos equips s'han convertit en un ball de bastons i bona part de la culpa la té José Mourinho, un home que ha buscat la implicació dels seus jugadors en la confrontació permanent. I ho ha aconseguit. Amb Villa i Arbeloa, amb Ramos i Piqué, entre d'altres.

Aquesta alta tensió ha posat en perill amistats de fa més d'una dècada, com la de Xavi i Casillas. La fredor en la salutació en l'última Supercopa i les discussions constants en són un clar exemple. En aquest clima qui es troba millor és el tècnic madridista. A Mourinho no li va agradar gens que el porter del Madrid truqués a Xavi i Puyol per intentar fer les paus. Si al començament de la pretemporada ja es va plantejar treure-li la capitania a Iker Casillas, no se sap com pot reaccionar quan s'assabenti que, ara, el capità merengue ha organitzat un sopar de germanor en què blaugranes i merengues estarien convidats a fer les paus de forma definitiva. Florentino, que ja no sap què fer, se'n renta les mans.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut