Futbol femení

El Barça supera l'Espanyol a la final de la Copa Catalunya de futbol femení (1-0)

El Barça s'ha emportat el tercer títol consecutiu de la Copa Catalunya de futbol femení després de derrotar l'Espanyol en la final, disputada a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Un solitari gol en una desgraciada jugada de la portera de l'Espanyol, Alba, ha donat un nou títol a la secció femenina del club blaugrana. El partit, després d'una primera part molt intensa i igualada, s'ha acabat decidint amb un solitari gol en pròpia porteria al minut 74 de la segona. Els dos equips han tornat a demostrar una enorme igualtat i la contesa s'ha acabat resolent per un error quan semblava que el títol es decidiria a la tanda de penals.