Fórmula 1

Vettel guanya també a Bèlgica i fa un pas decisiu per a la conquesta del Mundial de F1

Sebastian Vettel ho té tot de cara per aconseguir el seu segon mundial consecutiu de F1 després d'imposar-se al circuit de Spa-Francorchamps, on ha obtingut la setena victòria de la temporada. Darrere ha entrat el seu company d'equip, Mark Webber, i Button ha completat el podi després d'avançar Alonso quan faltaven tres voltes per a l'acabament. L'asturià ha finalitzat quart i Jaume Alguersuari, que havia fet la millor qualificació de la seva carrera, ha hagut d'abandonar abans de completar-se la primera volta per una topada amb Bruno Senna.

Actualitzat
Vettel té el seu segon Mundial molt ben encarrilat: el jove prodigi de Red Bull ja suma 259 punts, tres més que els que la temporada passada li van donar el títol, i en treu 92 al seu principal perseguidor, precisament el seu company d'equip, Mark Webber. I és que la diferència entre els Red Bull i els altres cotxes, que havia disminuït a les darreres curses, s'ha fet palesa altra vegada a Spa-Francorchamps.

Fernando Alonso sembla ja resignat a jugar un paper secundari en aquest campionat. I això que l'asturià ha arribat a comandar la cursa després de protagonitzar una gran remuntada en les primeres voltes des del vuitè lloc de la graella. Però la superioritat dels Red Bull sobre el Ferrari ha estat manifesta. Per acabar-ho d'adobar, a tres voltes pel final, Jenson Button li ha pispat a Alonso l'últim lloc del podi.

La gran decepció de la cursa ha estat per Jaume Alguersuari, que havia fet una gran preparació durant tot el cap de setmana, amb la seva millor classificació històrica, i que ha vist com l'excés de precipitació de Bruno Senna l'ha deixat fora de la cursa tot just començar. I també ha acabat decebut Lewis Hamilton, que ha hagut d'abandonar després d'una enganxada amb Kamui Kobayashi quan tots dos lluitaven pel tercer lloc.

En canvi, la nota positiva, a part de la remuntada completada per Button (sortia 13è i ha acabat al podi), ha estat el cinquè lloc final signat per Michael Schumacher, just el cap de setmana que se celebraven els 20 anys del seu debut a la Fórmula 1.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut