Fórmula 1

Sebastian Vettel arrasa a Singapur i només li cal un punt per ser campió al Japó

Sebastian Vettel no ha pogut celebrar el títol de campió a Singapur, però ha tornat a guanyar i ha fet un pas de gegant per arribar a temps a la festa grossa que l'espera a la propera cursa, al Gran Premi del Japó. El domini del pilot alemany ha estat aclaparador des del moment en què els semàfors s'han apagat i fins que li han ensenyat la bandera de quadres. Incontestable, inabastable per als seus rivals, que han vist com el perdien de vista de bon començament. Button i Webber l'han escortat al podi, amb Alonso quart. A Suzuka, Vettel només necessita 1 punt per afegir el segon Mundial al seu palmarès. I tot sembla indicar que, amb 24 anys acabats de fer, no serà pas l'últim.

Actualitzat
Nit tancada a Singapur, llums encesos, semàfors apagats i un cotxe que surt disparat sense que cap altre pugui seguir-lo. Tothom sap qui el condueix: Sebastian Vettel, el futur bicampió del món de Fórmula 1. El de Red Bull ha dominat la cursa des del primer revolt i ha anat marcant un ritme gairebé matemàtic que li ha permès arribar a la meta sense suar. Ni l'entrada del "safety car" a la volta 30 -després d'un accident provocat per una inexplicable errada de Michael Schumacher- l'ha pogut incomodar. La cursa s'ha reprès i Vettel ha tornat a marxar com si no hi haguessin més monoplaces sobre la pista.

Darrere de Vettel ha entrat Jenson Button i, a una distància sideral, Mark Webber. Tots dos han impedit que Vettel es proclamés campió a Singapur, però ara a l'alemany només li caldrà sumar un punt al Japó, el proper 9 d'octubre. Fernando Alonso ha acabat quart i s'ha complicat el subcampionat, mentre que Lewis Hamilton -l'únic que ha donat una mica d'espectacle a la cursa, topada inclosa amb Felipe Massa a la volta 13- ha estat sisè. Per la seva banda, el català Jaume Alguersuari ha abandonat en topar contra la tanca a la penúltima volta, quan anava quinzè.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut