Motociclisme

Marc Márquez acaba segon a Motegi i és el nou líder de Moto2, i Dani Pedrosa guanya a MotoGP

El pilot de Cervera, que sortia des de la primera plaça de la graella, ha quedat per darrere d'Andrea Iannone, campió aquest diumenge en el circuit de Motegi. Ha esta un frec a frec entre Márquez i Iannone, que sortia tercer, amb constants avançaments al llarg de la cursa, al final la victòria ha estat per l'italià. El segon lloc dona el liderat del campionat del món a Márquez, ja que el seu rival, Stephan Bradl, ha acabat quart. Només 1 punt separa el cerverí de l'alemany. Excel·lent la temporada que està fent l'actual campió de 125 l'any del seu debut en Moto2, en què ha aconseguit remuntar 82 punts a Bradl en 7 curses. Victòries de Dani Pedrosa en MotoGP, la tercera de l'any, i del francés Johan Zarco en 125 cc.

Actualitzat
En MotoGP, victòria de Dani Pedrosa en una cursa molt moguda i emocionant. Tot just començar, ha caigut Valentino Rossi, que s'ha tocat amb Lorenzo i ha arrossegat Spies. També ha anat per terra Hèctor Barberà, que, amb un cop a la clavícula, ha estat traslladat a l'hospital.

Dovizioso, Simoncelli i Crutchlow han estat sancionats per avançar-se a la sortida, i tots tres han hagut de fer una aturada al "pit lane". La sanció de Dovizioso ha afavorit Dani Pedrosa, que s'ha situat segon. El de Castellar ha passat a ser primer quan Stoner, que anava líder, ha perdut el control de l'Honda i ha sortit de la pista. També han caigut Bautista i Elias, quan anaven quart i sisè, respectivament. En una carrera boja, al final, victòria per a Dani Pedrosa, que es converteix en el primer pilot que guanya al Japó en les tres categories. Segona plaça per a Jorge Lorenzo i tercera per a Casey Stoner. El mallorquí retalla a 40 punts la diferència amb l'australià, que es mantè líder del Mundial amb 300 punts. Dani Pedrosa és quart amb 195 punts.

Zarco guanya en els 125 cc, i Terol es manté líder

A la categoria petita, els 125 cc, primera victòria en el Mundial de Johann Zarco en una cursa que ha començat amb problemes per a Maverick Viñales. El pilot de Roses ha trencat la cadena de l'Aprilia a la volta d'escalfament i ha hagut d'entrar a reparar-la. Malgrat tot, ha acabat quart. Pel que fa a la lluita pel liderat, Zarco, que sortia des de la "pole", ha aconseguit frenar Nico Terol, tot i que el valencià, que ha liderat bona part de la cursa, ha comès una errada que a cinc voltes del final ha afavorit que Zarco li passés al davant. Amb tot, Terol manté el liderat ara amb 31 punts d'avantatge respecte al francès.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut