Bàsquet

Pau Gasol admet, en una entrevista al canal Esport3, que el Barça seria la seva primera opció si no hi ha NBA

Pau Gasol ha estat l'estrella, aquest dimecres a la nit, al canal Esport3 amb un especial que ha inclòs una entrevista en exclusiva del jugador dels Lakers de Los Angeles. Es començarà a entrenar dijous amb el Barça Regal, amb un ull posat al que passi als Estats Units en els pròxims dies. Si no hi ha NBA, Gasol no es pot permetre passar un any en blanc, i ha reiterat que, en aquest cas, el Barça seria la seva primera opció. Però, evidentment, Gasol encara pensa en clau NBA.

Actualitzat
En l'entrevista en exclusiva al canal Esport3, Pau Gasol ha analitzat la seva trajectòria com a jugador. El pivot dels Lakers ha assegurat que, si la competició torna a l'NBA, tenen més opcions de guanyar-la, perquè la temporada serà més curta. El de Sant Boi també ha confirmat que li agradaria ser l'ambaixador de l'esport català en el futur.

Al llarg de l'entrevista de Jordi Robirosa i Nacho Solozábal, que ha durat una hora, Gasol ha repassat com va arribar a Memphis, acompanyat de la família i com s'ho ha fet per mantenir-se al marge de la premsa sensacionalista, tot i que en un inici n'era protagonista. L'hem pogut veure i sentir com comentava la seva vessant més humana, esportiva i també les seves habilitats com a actor, ja que s'han repassat els cameos que ha fet en produccions nord-americanes. En aquest sentit, ha destacat que és amic personal de l'actor Javier Bardem.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut