Fórmula 1

La Fórmula 1 desembarca al Japó, on si Vettel suma un punt tornarà a ser campió del món

Un punt és el que separa Sebastian Vettel del segon títol mundial consecutiu. Tot fa pensar que l'aconseguirà aquest cap de setmana, ja que en té prou acabant desè al Gran Premi del Japó. Els pilots de Fórmula 1 han aprofitat la seva presència al circuit de Suzuka per mostrar la seva solidaritat amb el poble japonès. Ferrari subhastarà el morro dels monoplaces d'Alonso i Massa després de la cursa a benefici dels damnificats per la tragèdia del mes de març.

Actualitzat
Suzuka està molt més lluny de Fukushima que no pas del circuit de Motegi. Potser per això, la comunitat de la Fórmula 1 ha viatjat fins al Japó amb menys recança de la que ho va fer la de Moto GP, la setmana passada. Les mostres de solidaritat amb els afectats per la desgràcia del mes de març, aquí es veuen pertot arreu. A la Fórmula 1, ningú no oblida el deute que l'esport del motor té amb aquest país.

Per tots els pilots, aquesta és una cursa amb molta tradició i amb un ambient molt especial. Així ho ha assegurat Fernando Alonso, que ha explicat que el Japó "és un país que sempre ens acull amb molta estima i on els aficionats són molt apassionats. Tant de bo els puguem oferir una bona cursa i un bon espectacle perquè l'esport els ajudi a superar moments difícils".

Per la seva banda, Alguersuari també té molts seguidors al Japó. El segueixen des que va venir-hi a córrer amb karts.

L'activitat a la pista començarà divendres amb les dues primeres sessions lliures, que a diferència de l'any passat es disputaran amb la pista seca.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut