Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta goleja el CN Barcelona i conquereix la seva novena Supercopa (14-6)

L'Atlètic Barceloneta ha conquerit el seu novè títol de la Supercopa espanyola de waterpolo en imposar-se en la final disputada a Molins de Rei al CN Barcelona per un contundent 14-6. Els mariners sempre han portat la iniciativa en el marcador i al descans ja han arribat amb un còmode avantatge de quatre gols (7-3). En la represa, el conjunt de Santi Fernández no ha afluixat i ha sentenciat el títol amb dos últims parcials al seu favor de 4-1 i 3-2. El seleccionador espanyol de waterpolo, Rafa Aguilar, ha escollit el capità del Barceloneta David Martín com el jugador més valuós de la final.

Actualitzat
Abans de la final el tècnic de l'Atlètic Barceloneta, Santi Fernández, i el del CN Barcelona, Toni Esteller, comentaven les remodelacions que s'han produït als seus respectius equips. S'han trobat amb uns obligats pressupostos a la baixa i no podran competir a Europa. Però l'Atlètic Barceloneta, campió de les últimes sis lligues, segueix amb alguns incombustibles, que no fallen mai, com Xavi Vallès. El boia internacional, amb dos gols només començar i dos penals provocats, ha liderat els primers avantatges. Avantatges que s'han anat incrementant i han portat el conjunt mariner a guanyar la Supercopa amb molta comoditat.

El Club Natació Barcelona, vigent campió de Copa, no ha tingut cap opció. I és que els de Toni Esteller només conserven quatre jugadors de la temporada passada i presenten un equip molt jove i inexpert. Dels fitxatges, en destaquen tres xinesos, un encara ha d'arribar. Jugadors que vénen d'un país encara lluny del nivell europeu i algun com Pan, amb maneres, però amb poca consistència.

El serbi Petkovic, una de les incorporacions del Barceloneta ha destacat amb tres gols, però el premi al millor jugador ha estat per un altre incombustible, el capità David Martin, que amb la d'aquest dissabte ha conquerit el seu novè títol en aquesta competició, un rècord absolut.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut