Fórmula 1

Sebastian Vettel guanya el GP de Corea davant de Hamilton i Alguersuari acaba setè

Amb el títol ja decidit a favor de Vettel, l'interès se centrava en la lluita pel subcampionat entre Button i Alonso. I també en qui guanyava el títol de constructors, que amb el primer lloc de l'alemany i el tercer de Webber, s'ha acabat decidint per l'escuderia Red Bull. Vettel ha pogut superar en el quart revolt Lewis Hamilton i s'ha situat primer, lloc que ha tornat a mantenir amb relativa comoditat. La lluita entre Alonso i Button s'ha acabat decidint per l'anglès, quart davant de l'asturià que s'ha vist perjudicat pel seu company d'equip Massa. Jaume Alguersuari ha tornat a sumar punts, i després d'una molt bona cursa, ha repetit amb el setè lloc el seu millor en una cursa de la Fórmula 1.

Actualitzat
Vettel ja té el títol de campió del món a la butxaca però vol continuar guanyant curses. L'alemany ha superat en el quart revolt Lewis Hamilton i s'ha situat primer. Després d'una sortida on els pilots capdavanters han lluitat per guanyar alguna posició sensè incidents.

Els pilots han fet una aturada a boxes aprofitant l'entrada del cotxe de seguretat, després d'una topada en què Petrov s'ha emportat per davant Michael Shummacher a la volta 17. L'entrada del cotxe de seguretat ha perjudicat Alguersuari, que sortint d'un onzè lloc, havia aprofitat el primer canvi de pneumàtics per situar el seu Toro Rosso al quart lloc. Però el català, que s'ha situat vuitè després d'aquest incident, ha estat molt regular i darrera els pilots de les tres escuderies dominants, ha acabat completant una carrera sensacional.

Fernando Alonso s'ha vist perjudicat pel seu company d'equip Massa, que li ha fet de tap després de la sortida del cotxe de seguretat, i no ha pogut retallar la distància amb Button, que es mantenia quart classificat. Al davant Vettel ha anat ampliant les diferències vers el duet Hamilton-Webber, que han protagonitzat diversos avançaments entre ells, en un dels punts calents de la carrera. Hamilton ha sabut aguantar Webber i ha acabat pujant al segon lloc del podi. En l'última volta, i amb la resta de posicions ja decidides, Jaume Alguersuari ha estat capaç de superar Nico Rosberg, i amb el setè lloc, iguala el seu millor resultat a la Fórmula 1 que havia fet aquest any a Monza.

Amb aquesta nova victòria, la desena de la temporada, i amb el títol de campió del món ja a la butxaca, Sebastian Vettel ha donat el títol de constructors a Red Bull. L'ambició de l'alemany no té límits i segueix ampliant el seu palmarès amb registres de rècord.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut