Espanyol

Javi Márquez opta per un tractament conservador i està totalment descartat per jugar contra el Vila-real

Després de sotmetre's a diferents proves mèdiques per analitzar l'estat del turmell esquerre, Javi Márquez ha decidit optar per un tractament conservador per recuperar-se dels problemes que arrossega aprofitant l'aturada de Lliga de la setmana que ve. El migcampista de l'Espanyol, que ja s'ha perdut els dos últims partits de Lliga per aquestes molèsties, està totalment descartat per al partit d'aquest diumenge contra el Vila-real. En el més optimista dels escenaris, Javi Márquez estaria disponible per al partit contra la Reial Societat a Anoeta, d'aquí de dues jornades. De tota manera, el cos tècnic blanc-i-blau no vol arriscar-se. D'altra banda, l'eslovac Vladimir Weiss, cedit pel Manchester City i que va ser titular per primer cop a La Rosaleda, reconeix que l'idioma continua sent un "handicap" per a la seva integració a l'equip blanc-i-blau.

Actualitzat
El futbolista de Badalona es va lesionar durant el partit contra el Betis, el 27 d'octubre passat. Va patir un traumatisme en el mateix turmell que tants problemes li havia causat la temporada passada després de rebre un cop davant la Reial Societat el 26 de febrer. Han passat més de vuit mesos i el migcampista no està al cent per cent.

L'absència del futbolista català obliga l'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, a modificar el doble pivot. La jornada passada, contra el Màlaga, l'ivorià Romaric va jugar amb l'argentí Forlín, però també hi ha la possibilitat d'alinear el malagueny Raúl Baena en la medul·lar.

Weiss: "Sabia que no seria fàcil venir a Espanya i jugar cada partit"

L'extrem eslovac cedit pel Manchester City, Vladimir Weiss, ha reconegut que quan va fitxar per l'Espanyol aquest estiu "ja sabia que no seria fàcil venir a Espanya i jugar cada partit des de l'inici".

Weiss ha explicat que fa sis hores setmanals de classe en castellà per avançar en la seva adaptació. "Em va molt bé. L'entrenador em va comentar que aprendre l'idioma era una de les coses més importants. Aprenc bastant ràpid i m'entenc cada vegada més amb els meus companys i també amb el tècnic", ha dit

L'adaptació al futbol espanyol també és clau. "Necessitava entendre el joc una mica més, perquè és diferent de la Premier League. Diumenge passat, davant el Màlaga, vaig tenir l'oportunitat de demostrar al míster que estic millorant en la meva adaptació a aquesta competició", ha confessat el futbolista.

D'altra banda, Weiss no ha volgut valorar el seu futur i ha assegurat que "tinc un any més de contracte amb el City i no és moment de parlar d'això per respecte. És massa d'hora per decidir ara si em vull quedar aquí o no. Però estic gaudint aquí i si el City no em volgués l'Espanyol podria ser una opció".


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut