Futbol

Javi Márquez no accepta la proposta de renovació de l'Espanyol i en perilla la continuïtat

Perilla la continuïtat de Javi Márquez a l'Espanyol. El jugador no accepta la proposta de renovació i el club no està disposat a cedir a les seves pretensions. En aquest sentit, el director esportiu blanc-i-blau, Ramon Planes, ha comentat que el jugador té una proposta del club i que ells ja no es pensen moure d'aquí. Planes també ha explicat que no es descarta fitxar un davanter centre al mercat d'hivern i que encara és aviat per parlar d'adquirir els drets de Romaric.

Actualitzat
L'Espanyol va fer dimarts el primer Consell d'Administració des que Ramon Condal n'és el president. Es va revelar que la campanya de captació de socis no ha anat tan bé com altres anys, sens dubte per la crisi econòmica. L'objectiu de l'Espanyol és aprofitar la tirada de l'Estadi de Cornellà-el Prat i arribar als 40.000 socis. De moment, però, un cop acabada la campanya d'abonaments d'inici de temporada, els números parlen de 33.500 socis, és a dir 1.500 menys que a finals de la temporada passada.

Uns socis que encara no saben si en el mercat d'hivern podran veure en acció un nou davanter. Només nou gols en onze jornades de Lliga no justifiquen fitxar un davanter, com a mínim en el moment actual. Tot i que el club no ho descarta.

D'altra banda, Ramon Planes ha comentat que la Lliga és només cosa de dos i que s'estan carregant el futbol en referència a la proposta del president del Barça, Sandro Rosell, d'aconseguir en un futur una Lliga de 16 equips.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut