Bàsquet

El Fiatc Joventut agafa oxigen en derrotar el Blusens Monbus Obradoiro al Palau Olímpic de Badalona (73-67)

El Fiatc Joventut ha pogut resoldre amb victòria el duel contra l'Obradoiro. Els de Salva Maldonado, pressionats per la seva posició com a cuers de la Lliga, han hagut de remuntar en la segona part per sumar el tercer triomf de la competició. Després de marxar amb nou punts de desavantatge al descans (32-41), l'eficàcia anotadora de Derrick Obasohan i Eulis Báez en el tercer període, han permès al conjunt de Badalona agafar el domini en el marcador per acabar sumant un triomf que els hi dona oxigen de cara a propers compromisos. L'Obradoiro s'ha mostrat molt combatiu i la Penya ha hagut de suar fins als últims minuts per assegurar la victòria. El pivot Henk Norel ha tornat a jugar davant la seva afició i ha aportat quatre punts en quinze minuts.

La Penya ha sumat una important victòria contra el Blusens Obradoiro, ara per ara rival dels verd-i-negres a la part baixa de la classificació. Amb dificultats i patiment, els de Salva Maldonado han tirat endavant un partit que a Badalona s'ha viscut com una de les primeres "finals" de l'any per la situació de l'equip en aquest inici de temporada.

Després d'un primer quart molt igualat (19-18), els gallecs s'han imposat en el segon període i han marxat al descans amb un preocupant 32 a 41 al seu favor. La remuntada per als verd-i-negres ha arribat de la mà de Derrick Obasohan, inèdit fins llavors en el matx, que ha estat capaç d'encadenar onze punts (amb dos triples) i posar el Joventut per davant del marcador novament (53-52). El relleu d'Obasohan l'ha agafat Eulis Báez, que amb els seus rebots i encert anotador, ha permès que la Penya marxés al final del tercer quart amb un lleuger avantatge de set punts (61-54).

En l'últim quart els de Salva Maldonado han perdut l'eficàcia en el tir, i només han estat capaços d'anotar quatre punts durant els set primers minuts del quart temps. Quan el públic local patia pel resultat, dos bàsquets del reaparegut base nord-americà Pooh Jeter han tornat a portar la tranquil·litat i han acabat assegurant una victòria a hores d'ara balsàmica per als interessos verd-i-negres.