Barça

Piqué és sancionat amb un partit per acumulació de targetes i podrà disputar el clàssic al Bernabéu

Gerard Piqué podrà disputar sense problemes el clàssic del pròxim 10 de desembre al Bernabéu. El Comitè de Competició de la Federació Espanyola ha sancionat el defensa del Barça amb un partit de suspensió per acumulació de targetes després de forçar la cinquena groga contra el Rayo Vallecano. Tot i la pressió feta per alguns mitjans de comunicació de Madrid perquè el comitè actués d'ofici i sancionés amb dos partits el futbolista blaugrana per perdre temps de forma deliberada, finalment el càstig ha estat el que tipifica el reglament per acumulació de targetes i només serà baixa contra el Llevant.

Actualitzat
El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ha sancionat el blaugrana Gerard Piqué amb un partit de suspensió per l'acumulació de cinc targetes grogues. Tot i la pressió exercida per alguns mitjans de comunicació de Madrid perquè s'apliquessin dos partits de sanció al jugador del Barça per perdre temps expressament per forçar la cinquena groga contra el Rayo Vallecano i assegurar-se poder jugar contra el Reial Madrid al Bernabéu, una acció tipificada amb dos partits de càstig a l'article 112 del reglament de la Federació Espanyola de Futbol, el jutge únic, després de reunir-se aquest divendres al matí, ha decidit no actuar d'ofici.

Seguint les indicacions de l'acta de l'àrbitre basc Pérez Lasa, Piqué ha rebut una sanció per "perdre temps" i no per conducta antiesportiva, i per tant podrà descansar aquest dissabte davant del Llevant i assegurar-se la seva presència al clàssic del pròxim 10 de desembre al Santiago Bernabéu.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut