Barça

Guardiola: "Encara no he pensat com jugarem al Bernabéu"

Abans d'afrontar el clàssic al Bernabéu, el Barça rebrà aquest dissabte la visita del Llevant al Camp Nou. És per això que Pep Guardiola ha volgut donar màxima prioritat al duel contra el conjunt granota i ha reconegut que encara no ha decidit com jugaran a l'estadi madridista. El tècnic blaugrana no vol que els seus jugadors desviïn l'atenció pensant en el duel contra el màxim rival i ha reconegut que ja tindran temps per pensar en el clàssic. Guardiola també ha dit que no és una situació atípica que un rival tan fort com el Reial Madrid estigui al davant en la classificació i ha insistit que encara queda molta Lliga i que els sis punts de desavantatge en la classificació no són insalvables.

Actualitzat
"Si els jugadors pensen més en el Madrid que en el Llevant, serà responsabilitat nostra. Cal centrar-se, ja parlarem del Madrid", ha assegurat Guardiola, que al mateix temps ha reconegut que no els amoïna anar al darrere de l'equip blanc en la classificació: "No és una situació atípica anar al darrere d'un rival tan fort com el Reial Madrid. Ho afrontem amb normalitat".

Guardiola també ha reconegut que "és millor estar al davant que no al darrere", però considera que els sis punts de desavantatge respecte als blancs en la classificació no són definitius. "L'important és que nosaltres no ho pensem. Si pensés que és insalvable, us ho diria, però sento que queden molts partits. L'única preocupació que tinc és seguir a un bon nivell." Això sí, el tècnic blaugrana ha deixat molt clar que no serveix de res jugar bé si al final no es guanyen títols. "Nosaltres estem aquí per guanyar títols. Si jugues bé i no guanyes res, no és un consol."

Guardiola ha dit que, tot i que el clàssic es jugui d'aquí una setmana, encara no té decidit qui jugarà contra el Llevant ni contra el BATE a la Champions, i que per aquest motiu tampoc ha pensat encara com jugaran al Bernabéu: "Tinc fresc el record dels darrers partits amb el Madrid, però no he pensat com jugarem al Bernabéu. Cada tres dies tenim partits, no dono per a més. Vaig decidint dia a dia. Ja tindrem temps per preparar-ho."

Acata la decisió del Comitè

Sobre la polèmica targeta groga a Piqué, que farà que es perdi el partit contra el Llevant per sanció, Guardiola no volgut valorar la feina del Comitè de Competició. "Si haguessin sancionat Piqué amb dos partits ho hauríem acceptat. Les imatges són les que són. El Comitè actua com ell creu. Si haguessin dit que Gerard hauria de descansar dos partits, n'hauria de descansar dos; si hagués dit tres, n'hauria descansat tres. Nosaltres acatem tot el que ens diuen." Tot i això, Guardiola ha enviat un missatge al seu jugador pel canvi en la normativa. "Si Piqué no sabia la nova norma de sancions per forçar targetes, ara ja ho sap."

El Llevant, l'equip revelació

El Llevant és una de les revelacions del campionat i va arribar a ser líder de la Lliga durant unes jornades. Però el seu entrenador, Juan Ignacio Martínez, no ve a jugar contra el Barça traient pit i amb mentalitat d'equip gran, sinó tot el contrari. El tècnic ha elogiat el joc del Barça de Guardiola i ha fet broma amb els periodistes valencians. Ha dit que només s'assembla a Guardiola per la falta de cabells i que, si puntuen al Camp Nou, convidarà la seva plantilla a una mariscada.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut