Barça

El diari francés "L'Équipe" tria Messi millor esportista de l'any davant de Vettel i Djokovic

Leo Messi continua col·leccionant reconeixements internacionals. A l'espera de saber si el 9 de gener aconseguirà la seva tercera Pilota d'Or, el crac blaugrana ha estat escollit pel diari francès "L'Équipe" com el campió dels campions. Messi ha passat al davant del número 1 del tenis mundial, el serbi Novak Djokovic, i del bicampió mundial de Fórmula 1, l'alemany Sebastian Vettel. En la portada del rotatiu es destaca que l'argentí ho ha guanyat tot amb el Barça, amb gols i partits extraordinaris. Messi ha guanyat clarament la votació com a millor esportista de l'any, amb 807 punts, 208 més que Djokovic i 552 més que Vettel. És el primer cop que el blaugrana obté aquest premi. L'any passat el guanyador va ser Rafa Nadal.

Actualitzat
Lionel Messi ha estat elegit com a campió de campions per "L'Équipe", davant del tenista serbi Novak Djokovic i del pilot alemany Sebastian Vettel. "Ho ha guanyat tot amb el Barcelona, amb gols i partits sumptuosos", assegura el rotatiu en la portada, on apareix gairebé de forma exclusiva el jugador del Barça. Als 24 anys, Messi, guanyador de les dues últimes edicions de la Pilota d'Or, afegeix aquest reconeixement al de millor esportista argentí de l'any i aquest mes de gener sabrà si guanya novament la Pilota d'Or. És un dels finalistes juntament amb Cristiano Ronaldo i el seu company Xavi.

Elegit amb els vots dels redactors del diari, Messi ha sumat 807 punts, 208 més que Djokovic, número 1 del món i autor d'una temporada estratosfèrica al circuit professional de l'ATP. L'argentí supera en 552 l'alemany Sebastian Vettel, que ha repetit aquest any el títol de campió de la Fórmula 1. El primer esportista francès és el jugador d'handbol Nikola Karabatic, quart amb 221 punts.

Andoni Zubizarreta, també premiat

I més reconeixements per al Barça. En aquest cas, per al seu director esportiu, Andoni Zubizarreta. L'Associació de la Premsa Esportiva biscaïna li va atorgar aquest dissabte el Premi Biscaia per la seva trajectòria a l'Athletic, el Barça, el València i la selecció espanyola. Zubi succeeix en aquest guardó Vicente del Bosque, el guanyador de l'any passat.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut